KÜÇÜKÇEKMECE ESPOR MERKEZİİÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesinin gençlere özel bağımsız bir merkez olarak nisan ayında hayata geçirdiği Espor Merkezi’nde eğitim görmek isteyen oyun tutkunları için başvuru süreci devam ediyor....

Küçükçekmece Belediyesinin gençlere özel bağımsız bir merkez olarak nisan ayında hayata geçirdiği Espor Merkezi’nde eğitim görmek isteyen oyun tutkunları için başvuru süreci devam ediyor. Elektronik sporların Küçükçekmece’de yaygınlaşması için açılan merkeze başvurular, online alınıyor.

Espor Tesisi’nde 40 kursiyerden oluşan her bir grup, 28 saat sürecek olan Espor Akademi eğitimine tabi tutulacak ve eğitim sonunda "Gameing Sertifikası" almaya hak kazanılacak. Profesyonel eğitmenler, öğrencilere MOBA ve FPS kategorilerinde koçluk yapıyor. Ailelerin hassasiyetinin de göz önünde tutulduğu merkezde, her bir gruba eğitimleri sürecinde pedagog, aile semineri, diyetisyen ve beden eğitimi hizmeti sunuluyor.

Espor Merkezi’nde 15-22 yaş arasındaki oyun tutkunlarına, MOBA ve FPS alanında oyuncu eğitimi veriliyor. 22-29 yaş arasındaki kişiler ise analist, koç veya menajer olarak eğitimi alabiliyor. Küçükçekmece Belediyesi Espor Merkezi’nden yararlanmak isteyenlerde Küçükçekmece’de ikamet ediyor olma şartı aranıyor. Kriterlere uyan öğrenciler, başvuru sırasına göre değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Küçükçekmece Haberleri