Nur Kutnak Koşusu'nda kazanan Dragon Blue oldu

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak 1400 metre sentetik pistte gerçekleşen koşuyu, Ali Levent Dilmaç'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Dragon Blue (Dragon Pulse - Evangelical / Dutch Art) jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde kazandı. Kaan Turan Yurdabak tarafından antrene edilen 4 yaşındaki al erkek safkan için bitiriş derecesi 1.22.65 oldu.

10 safkanın katıldığı koşuda ikinciliği Cazator De Osos elde ederken, Make A Fire üçüncü, Dark Money dördüncü, İsen Buga ise beşinci oldu. Koşuda farklar ise 1 Boy - Burun - 2 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan safkanın sahibi Kulübümüz Asli Üyesi Ali Levent Dilmaç'a kupasını, merhumun kardeşi Kader Keskin takdim etti.

Törene, İstanbul Hipodrom Müdür Yardımcısı Ahmet Selim Dumlupınar ile davetliler de katıldı.

Nur Kutnak

1929 yılında İstanbul'da doğan Nur Kutnak, Robert Kolejinden mezun oldu. Renault ve Vakıflar Bankasında çalışan Nur Kutnak, 1955 yılından itibaren, İstanbul Hilton Otelinde Yiyecek ve İçecek Müdürü, Beyrut Phoenecia International, Endonezya Jacarta Intercontinental, Kudüs ve Singapur gibi birçok ülkede uluslararası yöneticilik yaptı. Oleyis İşletmeleri Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, ülkemizin çeşitli yerlerinde turizm işletmeciliği ve otelcilik yapan Nur Kutnak, İstanbul Veliefendi Hipodromunda da işletmeci olarak uzun yıllar hizmet verdi. 1976 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen Nur Kutnak, 1979 yılında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2014 yılında aramızdan ayrılan Nur Kutnak'ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri