“Ramazan’ın Bereketini Birlikte Yaşamak Çok Güzel”

Ramazan ayında vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Ramazan’ın güzelliklerini, bereketinibirlikte yaşamak çok güzel” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstiklal Mahallesikapalı pazar alanı ve Piri Reis Mahallesi Beygah kapalı pazar alanında kurulaniftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Oruçların hep birlikte açıldığıhalk iftarlarına Başkan Bozkurt’un yanı sıra CHP Esenyurt İlçe Başkanı HüseyinErgin, Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız, belediye başkanyardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Bozkurt, iftarınardından vatandaşları tek tek dinleyerek onlarla fotoğraf çekildi.

“Birliğimizberaberliğimiz daim olsun”

Programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yapanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Ramazan’ın güzelliklerini,bereketini birlikte yaşamak çok güzel. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.Allah hiç kimseyi çoluğunun çocuğunun karşısına boynu bükük göndermesin.Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Allah bütün kötülüklerdenbizi korusun diyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri