Vatandaşlardan Bozkurt’a Yağlı Boya Portresi

Halk Günleri kapsamında Esenyurtluların istek ve taleplerini tek tekdinleyerek çözüm yolları arayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’avatandaşlar tarafından kendisinin resmedildiği karma teknikle yapılan tablo hediyeedildi.

 

Esenyurtlular ile buluşmak için düzenlenen ‘Halk Günleri’ devam ediyor.Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleşen halk günlerine katılanvatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’la birebir görüşerektaleplerini dile getirdi. Vatandaşların taleplerini özveriyle dinleyen BaşkanBozkurt, bu taleplere dair çözüm yolları aradı. Çözümlerin daha hızlı veverimli olması için ilgili belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerineyönlendirmeler yapıldı. Gün boyu devam eden görüşmelerde farklı bir an yaşanarakvatandaşlar tarafından Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kendisininresmedildiği yağlı boya portresi hediye edildi. Tabloyu beğenen Başkan Bozkurtvatandaşlara teşekkür etti.

 

Atık Malzemeler Sanat EserineDönüştü

 

Esenyurtluların isteklerini belirttiği halk günlerinde, güzel sanatlarmezunu olan iki vatandaş geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı çalışmalarıBaşkan Bozkurt’a sunarak, bu çalışmaları sergileyebilecekleri bir yer talebindebulundu. Atık malzemelerden yapılan ürünleri çok beğendiğini söyleyen BaşkanBozkurt, gereken tüm desteği vereceğini ifade etti.

 

Konut MağdurlarınaDestek

 

Yenikent Mahallesi 708 ve 709. Sokak’ta kat mülkiyeti nedeniyle sorunyaşayan konut mağdurları halk gününe gelerek Başkan Bozkurt’tan bu konudayardım istedi. Konut mağdurlarını tek tek dinleyen Bozkurt, hukuki anlamdakendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri