Zeydan Karalar Hep Halkın Yanında

Başkan Zeydan Karalar,Kozan’ın köylerini ziyaret ederek, depremde evleri zarar gören ve BüyükşehirBelediyesi’nce evlerinin tadilatı gerçekleştirilen vatandaşlarla bir arayageldi.

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinin bazı köylerini ziyaret etti,incelemelerde bulundu. 6 Şubat depremlerinde evleri zarar gören vatandaşlarlabir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Kozan'ın Karahamzalı, Minnetli veÇürüklü köylerini ziyaret ederek depremde evleri zarar gören vatandaşlarımızlabir araya geldik. Tadilatını yaptığımız evlerdeki çalışmalarımızı yerindeinceledik. Depremzede vatandaşlarımızın her daim yanındayız” dedi.

YENİ TADİLATLARYAPILACAK

Çamdere, Acarmantaş veEskimantaş köylerini de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Köylerimiziziyaret ediyor, eksikleri yerinde görerek çözüm üretme kararlılığımızısürdürüyoruz. Kozan'ın Karahamzalı, Çamdere, Acarmantaş ve Eskimantaş köyleriniziyaret ederek depremde zarar gören evlerin tespitini yaptık. En kısa zamandatadilat çalışmalarımıza başlayacağız.”

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YURT HABER Haberleri