Zeydan Karalar: “Böyle bir sevgiyleçevrelenmek mutluluğumuzu da sorumluluğumuzu da artırıyor.
212 gün tutuklu kalmasının ardındantahliye edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisi vediğer tutuklu belediye başkanlarına özgürlük talebiyle kurulan Adana BüyükşehirBelediyesi taş bina önündeki Adalet Çadırı’nı ziyaret etti. Coşku, sevgi vemutlulukla karşılanan Zeydan Karalar, böyle bir sevgiyle çevrelenmenin,mutluluğunu da sorumluluğunu da artırdığını ifade etti.
212 gün boyuncaterk etmedikleri Adalet Çadırı’nda; kendisi için ve tutuklu diğer belediyebakanlarına özgürlük çağrısında bulunan, nöbet tutan, yürüyüş ve sloganlarladestek veren hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, AdaletÇadırı’nı sürekli takip ettiğini ifade etti.
ADALET ÇADINI’NIN TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK
Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “212 gündür dolup taşan Adalet Çadırı’nın Türkiye’de örneğiyok ama Adana, Adanalı bu işte! Hem gençlerin Silivri’ye yürüyüşü hem AdaletÇadırı’na binlerin yığılması, bizler için özgürlük çağrısında bulunması beniçok mutlu etti. Biz bu sorumluluk içeresinde, bu güvene layık olmak içinömrümüzü verdik. Bundan sonra da daha büyük bir sorumluluğumuz var. Böyle birsevgiyle çevrelenmekten daha büyük bir mutluluk olamaz. Silivri’de, Türkiye’dehep Adana konuşuldu ve hala konuşuluyor. Övgüye layık benim kardeşlerim, layıkoldukları övgüyü de alıyorlar. Bundan da ben hem mutlu oluyorum hemgururlanıyorum. Herkesin alnından öpüyorum.”