ŞİLE BAŞPEHLİVANI ALİ GÜRBÜZ

ŞİLE BAŞPEHLİVANI ALİ GÜRBÜZ

Bu sene 13.sünü düzenlediğimiz Şile Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan, son üç senenin şampiyonu Recep Kara’yı yenen Ali Gürbüz oldu.

            Bu sene 13.sünü düzenlediğimiz Şile Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan, son üç senenin şampiyonu Recep Kara’yı yenen Ali Gürbüz oldu. Kıyasıya geçen mücadelerde üçüncülüğü ise Mecit Yıldırım ile Sermest Bulut paylaştı.

 Kumbaba Gençlik Parkı Şile Er Meydanı’nda gerçekleştirilen güreşlerde 32’si başpehlivan olmak üzere 300’e yakın güreşçi kıran kırana mücadele verdi.

AK Parti Milletvekilimiz Osman Boyraz, Şile Kaymakamımız İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanımız Kıdemli Albay Ali Beşir, Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı ve çok sayıda güreş severin katıldığı Şile Yağlı Güreşlerinde 14 dalda güreşen bir birinden yiğit pehlivanların kıyasıya mücadelesi büyük heyecan yarattı.

Güreşlerin ev sahipliğini yapan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı: “ 13.Sünü gerçekleştirmiş olduğumuz Şile Yağlı güreşleri ile yaz sezonuna veda ediyoruz. Bir tarafımızda mavi, bir tarafımızda yeşil ve bir tarafımızda da güzel muhabbetin olduğu Şilemizde, böylesi değerli, güzel etkinlikleri destekleyeceğiz, yaşatacağız ve ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seneye, başpehlivanları ve kıyasıya mücadeleleri ile Türkiye’de söz sahibi hale gelen Şile Yağlı Güreşleri’nin 14.sünde bu er meydanında yeniden buluşmak dileğiyle… sözleriyle konuşmalarını tamamladı.


Kaynak: Şile Belediyesi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.