Şişli’de sokaklar çocuklara hediye ediliyor

Şişli’de sokaklar çocuklara hediye ediliyor

Şişli Belediyesi, “Gezici Park” adını verdiği oyun parklarıyla Şişli’deki sokakları bir günlüğüne çocuklara hediye ediyor.

 Her hafta farklı bir sokağı 12 saatlik uygulama ile oyun parkına dönüştüren Şişli Belediyesi, “Gezici Park” adını verdiği oyun parklarıyla Şişli’deki sokakları bir günlüğüne çocuklara hediye ediyor.


Sokakta oyun grupları, salıncaklar, şişme oyuncaklar, top sahaları, kaydıraklar, Play Station ve lângırt üniteleri, trambolin kuruluyor. Sabah uyanan sokak sakinleri tamamen trafikten arındırılmış, lûnaparka dönüşen bir sokakla karşılaşıyor. Çocuklar, gün boyu sokakta oynayarak eğlenceli vakit geçiriyor. 


Gezici Park’ın her hafta sonu başka bir sokakta kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Amacımız dört duvar içerisinde, bilgisayar ekranı karşısında sosyal hayattan kopuk şekilde yaşayan çocuklarımızı sokağa çıkartıp sosyalleştirmek” dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.