Sultangazi'de Milli Maç Heyecanı!

Sultangazi'de Milli Maç Heyecanı!

Euro 2020 elemelerinde A Milli takımımız deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı ve gruptaki liderliğini  korudu. Sultangazililer nef..

Euro 2020 elemelerinde A Milli takımımız deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı ve gruptaki liderliğini  korudu. Sultangazililer nefes kesen 90  dakikayı meydandaki dev ekrandan takip etti.

Ay-yıldızlı takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nun 8. haftasında Fransa'ya konuk oldu. Grupta aynı puanda olan Fransa ve Türkiye, liderlik için kıyasıya mücadele etti.

Sultangazi Belediyesi, karşılaşmayı 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki dev ekrandan yayınladı. Milli maç heyecanına ortak olmak isteyenler vatandaşlar meydanı doldurdu. Nefeslerin tutulduğu maçta binlerce kişi Türkiye için tek yürek oldu.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu da kalabalığın arasında yerini aldı.

76. dakikada Fransa'nın attığı golle yürekler ağızlara geldi. 81. dakikada Kaan Ayhan'ın attığı gol ile tüm Türkiye'de olduğu gibi 15 Temmuz Şehitler meydanında da bayram havası esti. Türk bayrakları ellerden bir an olsun inmedi.

1-1 sona eren maçta puanını 19'a yükselten Türkiye, ikili averajda Fransa'nın önüne geçerek liderliğini korudu. Maç skoru coşkuyla kutlandı. Hep bir ağızdan Türkiye sloganları atıldı. A Milli'lerin verdiği asker selamına meydandakiler de aynı selamla karşılık verdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun milli takımımızın göğsümüzü kabarttığını belirterek, "Hedefimiz şampiyonluk... Önümüzdeki maçlar için de milli takımımıza başarılar diliyorum, dualarımız onlarla" dedi.


Kaynak: Sultangazi Belediyesi








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.