​VODAFONE 41. İSTANBUL MARATONU’NDA KOŞMAK İÇİN SON FIRSAT!

​VODAFONE 41. İSTANBUL MARATONU’NDA KOŞMAK İÇİN SON FIRSAT!

3 Kasım Pazar günü 41. kez start alacak Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşmak isteyen ama kayıt tarihlerini kaçıran sporcular için sınırlı kontenjanla geç kayıt imkanı 31 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında

“İstanbul Senin, Durma Koş!” sloganı ile 106 ülkeden 37 bin çipli koşucuyu ağırlamaya hazırlanan 41. Vodafone İstanbul Maratonu için kayıt tarihlerini kaçıranlara 3 gün boyunca sınırlı kontenjanla kayıt imkanı sunulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenecek maratona katılmak için son fırsat 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Maraton ve Spor Fuarı’nda olacak.

3 Kasım Pazar günü koşulacak yarışta yerini almak isteyenler Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Maraton ve Spor Fuarı’nda seçecekleri bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapmak ve kayıt ücretini ödemek koşulu ile geç kayıt imkanlarından yararlanabilecek.

Geç kayıtların 31 Ekim’de tamamlanması bekleniyor

Maraton ve Spor Fuarı’nda her yıl geleneksel olarak sınırlı kontenjanla sunulan geç kayıtların bu yıl fuarın ilk günü, 31 Ekim Perşembe günü tamamlanması bekleniyor. İki kıta arası koşucu unvanını almak isteyen ama kayıt sürelerini kaçıran sporcuların fuarın ilk günü kontenjanları doldurması ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Rekor katılım ile koşulacak

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 100 ülkeden 30 bin çipli sporcu kaydı ile rekor kıran Vodafone İstanbul Maratonu, 41’nci yarışında bir rekora daha koşuyor. Yoğun talep üzerine kayıt kontenjanları bu yıl 37 bine çıkartılmıştı. Öte yandan maratonda bu yıl 33 bin çipli sporcunun yarışacağı 15 kilometre parkuru ise “Türkiye’nin en çok sporcu ile koşulan yol yarışı” unvanını almaya hazırlanıyor.


Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.