YAZILIM VE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR!

YAZILIM VE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR!

Yazılımın ne olduğunu hepimiz biliyoruz öyle değil mi? Peki ama nereden biliyoruz ? Bildiklerimiz doğru mu ? Bunları hiç düşündünüz mü peki?

O halde hazırsanız bazı yanlışları düzeltme zamanı !

İnternet dediğimiz bir derya. Hatta öyle bir derya ki doğru ile yanlışın güzel ile çirkin dolup taştığı bir yer.
Peki burda okuduğumuz her yazı edindiğimiz her bilgi doğru mu ? Hiç düşündüzü mü ve yahutta araştırdınız mı?

Mesela şuan bu okumuş olduğunuz yazıda anlatılanlar doğru mu ? Hiç araştırdınız mı?

Derhal araştırın ve edindiğiniz bilgilerin doğru olup olmadığından emin olun. Hatta durun siz yapmadan önce elde edeceğiniz sonucu ben hemen size şimdi burada söyleyeyim internet kaynaklı vaziyette edinmiş olduğunuz bilgilerin yüzde doksanı  (yaklaşık olarak tabii ki bu rakamları verdim ama sonuç aşağı yukarı böyle yani) yanlış! Evet şaka yapmıyorum  rakamlar aşağı yukarı bu şekilde.

Bu durumda da aslında yapılması gerek şey oldukça basit değerli okurlar. Öğrendiğiniz bilgileri güvenilir kaynaklardan teyit edin ve doğru olduklarına da kesin ama kesin emin olun. 

Şuan da hepinizin de bildiği gibi korona virus ile ilgili tonla yazı tonla bilgi var ve çopu da birbiri ile çelişiyor. Mantıklı düşünün! Hepsinin doğru olma ihtimali var mı ?

Cevap belli zaten tabii ki de yok.

Doğru Bilinen Yanlışlar

 Şimdii gelelim işin yazılım ile ilgili olan boyutuna  Bildiğiniz üzere ya da belki de bilmediğiniz üzere bir çok insdan yazılım geliştirekerek para kazanmaktadır. Fakat buradaki az bilinen şey şu. Bu insanlar o günün şartların da insanların ihtiyacı olan fakat o na kadar hiç geliştirilmemiş bir yazılım geliştirerek insanaların ihtiyacını karşılamakta ve oldukça iyi hiç de hafife alınmayacak miktarda paralar kazanmaktadır.

Siz de bu şekilde bir yazılım geliştirebilirtsiniz. Az çok mantık belli zaten.

Kullanıcı bilgileri girecek örenğin korona virus (COVID 19) bulaş yolları olsun  Bunu yazacak daha sonra programanızı sizin ayarlayacağınız üzerer güvenilir kaynaklardan wikipedi gibi ansiklopediler gibi bunu araştıracak ve hatalı ysa yanlışi doğru ise dorğu diyecek. Hatta yanlış olan bilgileri de düzeltip yerine doğrularını yazarsa yazılımınızın tadından yenmez yani açıkçası.

Bu şekilde siz de hem inanlığa fayda sağlayacak bir şey yapmış olursunuz hem de aynı zman da güzel paralar kazanıp tabbiri zaiz ise bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

Unutmayın günümüzün gfözdesi yazılım ve bu devirde yine tabiri caiz ise ekmek aslanın midesin de olduğu için kafasını kullanan iyi düşünen güzel insanalrın kolaylıkla para kazandıkları düşünüldüğünde bu kaçmaz fırsatları değerlendirmenizi şidddet ile önerir sağlıklı günler dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.