BAKAN BAK, KAĞITHANELİ ÇOCUKLARIN BİSİKLET SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAKAN BAK, KAĞITHANELİ ÇOCUKLARIN BİSİKLET SEVİNCİNE ORTAK OLDU



Kağıthane'de 'Gençlik Uyanıyor, Ailecek Duada Buluşuyor' adlı proje hayata geçti. Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile beraber düzenlediği proje ile; camiye gelen çocuk ve gençleri bisikletle ödüllendirdi. Her pazar günü ilçenin farklı camilerinde düzenlenen buluşma programı ile çocuk ve gençlerin camilere özendirilmesi ve dini pratiklerini yerine getirerek bilgi edinmesi amaçlandı. Projenin sonunda en az 10 kez camiye gelen çocuk ve gençlere bisikletleri, düzenlenen törenle hediye edildi. Törende bin adet bisiklet dağıtıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da, Kağıthaneli çocukların bisiklet sevincine ortak oldu. Törende Bakan Bak, spor yapmanın önemini vurgulayarak, çocukların spor yapmalarını teşvik etti. Törende bin çocuğa bisiklet dağıtıldı ve Bakan Bak, kendisine armağan edilen bisikleti bir kız çocuğuna hediye etti.

Bakan Bak, törende yaptığı konuşmada, spor yapmanın önemini belirterek, "Bu çocuklarımız her şeyi hak ediyor. Amaçlarımızdan biri de bağımlılıkla mücadele. Aileler, çocuklarını alarak spor tesislerine gelmeli. Hem vücut sağlıklarının hem de geleceklerinin güzel ve iyi olması için onların spor yapmalarını sağlamalıyız. Bütün tesisler ücretsiz emrinizde." ifadelerini kullandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de törende bir konuşma yaparak spor alanındaki mevcut çalışmaları değerlendirdi; '' camilerimizin manevi iklimini zenginleştiren çocuk ve gençlerimizi ödüllendiriyoruz. Sevgili çocuklarımız; önümüzdeki bahar ve yaz aylarında hepinizi bisikletlerinizle Yeşil Vadi'ye bekliyorum. Sizlere bisiklet hediye etmekle kalmayıp yolunu da yaptık. Kağıthane'de 6 km boyunca özgürce bisiklet kullanabileceğiniz bir yolunuz var artık. Yaşınız daha çok genç. Sizleri okulda, spor sahalarında, camilerde, bilim atölyelerinde, sanat merkezlerinde görmek istiyoruz.'' dedi.

Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene Bakan Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ve çok sayıda aile katılırken; programın ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı.

xfaIcxr57nmte2dtsughqkac.jpg

nrj9dklr5bsfs2bxakeapyx7.jpg

q0rdniy7tjhjv1bmk5yhuxlt.jpg

fwdt2kgv3bxjzx9rpzjmsru6.jpg

9rqecbrsslizc1h4bdgtkx7n.jpg

y17lkngalbc0njoha8srxygo.jpg

zoxp4hbm3qalk5ubzwIvmt78.jpg

fehavm7yllg0gdqkuw9povjd.jpg

myqhrc8gzsdkf6jgvIkt70wo.jpg

ttbepf6nnayokamsi1czg5I2.jpg

Iohzgwqybmoiyvmkesvx0te8.jpg

ghso4fpcyddrk96viajm0zbk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.