BAŞKAN ÖZTEKİN YENİDEN KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLDU

BAŞKAN ÖZTEKİN YENİDEN KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLDU



İstanbul'un AK Parti belediye başkan adayları netleşti. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak İstanbul ilçeleri belediye başkan adayları; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında duyuruldu. Toplantıda İstanbul'un 39 ilçesinin adayı açıklandı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimi'nde AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yüzde 54,40 gibi rekor bir oyla Kağıthane Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Öztekin; 2024 Yerel Seçimi için yeniden aday gösterildi. Başkan Öztekin'in adaylığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Başkan Öztekin'in adaylığına en çok Kağıthaneliler sevindi. Son yapılan kamuoyu yoklamalarında Kağıthanelilerin büyük çoğunluğu Başkan Mevlüt Öztekin'in hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin adaylığı ile ilgili olarak; '' İlçemize beş yılda kazandırdığımız 100'den fazla esere yenilerini ekliyoruz. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden Kağıthane Belediye Başkanı Adayı olarak ilçemizin gelişimini sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla memleketimiz için yine aynı gayretle çok çalışacağız. Tüm hemşehrilerime sevgi ve destekleri için şükranlarımı sunarım.'' dedi.

Aday Tanıtım Toplantısı'na Kağıthane'den; AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı sonrası Başkan Öztekin AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'na geçerek partililerle buluştu. Başkan Öztekin'i burada coşkulu bir kalabalık sevinç gösterileriyle karşıladı.

mksplgfvwnxedznuaezhrdyy.jpg

mhgy1lrxf9rmfdnqb53etp7h.jpg

5cmtkuj0prIbjlkqhhoftncy.jpg

kzetmswchbgkgwah70rr6yoo.jpg

v9fcjohIytrmvsepya6e1wn3.jpg

16eprjlhdfavIufqw2mtiozt.jpg

tphmwmlvopz90onfxxq4reje.jpg

epmzudoIlqmfdne6wz2a07sk.jpg

ip324kyhqb0ugntvxwnazsp1.jpg

l8eetobr02abgvwmmfwdycuq.jpg

9rt4saqmxhat3gbbgkyy7n2u.jpg

ygvt5oexiy6nvq70hbawjsd9.jpg

ziljenwxf9tdjmfuygeh0dsv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.