Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda açıldı

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda açıldı

Açılış törenine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Garnizon Komutanı Tümg. Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkan Vekili Mustafa Pirinççi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve fakülte dekanları, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu, Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç, Elazığ Havalimani Müdürü Zeynel Abidin Görür, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan, Asli Üyemiz Hayrettin Karamazı, Genel Müdürümüz Tuncel Aydın, Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Şirin Bozkurt ve Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’in yanı sıra birçok dernek başkanı, yerel ve ulusal medya temsilcisi ile Kulübümüz çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.

Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğretim Görevlisi ve sanatçı Rüçhan Keçeci’ye, hipodroma katkılarından dolayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kerem Alkan plaket takdim etti.

Halkın hipodroma yoğun ilgi gösterdiği günde Elazığ İlkbahar - Yaz yarış sezonu da start aldı. Gün boyu düzenlenen birçok etkinlik ve ikramlarla çocuklar keyifli bir gün geçirirken yarışseverler de heyecan dolu koşuları takip etti.

v72xokbqe9pfnIzyghe8ftww.jpg

hwa1gIelgcvwn0fmsiy6jltp.jpg

qpwyjdgo0akvx87dklznewrj.jpg

nvzhugmvlgyxdphoy5ktwm8s.jpg

awjyzfx4devihhk1m6baj8p5.jpg

iqyptd0jnlkmrubxw7hbzfta.jpg

yhxeiqxjvu3g50cqwran2bvn.jpg

34zzngsme71sk5uanjhfwthc.jpg

tzjk3noqrtdm2vwylanaqpcw.jpg

ixn1d8jmwwzohlpre5knujIp.jpg

cbzgy8txleaxevdIq7qmcwuk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.