Manipülasyon anketi Serdar Kurşun’a tosladı!

Manipülasyon anketi Serdar Kurşun’a tosladı!

İstanbul Şişli'de, "sisli.info" adlı anket sitesinin yayınladığı ve Serdar Kurşun'un isminin başlangıçta yer almadığı anket, sosyal medya üzerinden gelen tepkiler sonucu güncellendi.

İstanbul Şişli'de siyasi gündemi sarsan "sisli.info" adlı anket sitesi, yerel siyasette dikkat çekici bir tartışma başlattı. Site, Şişli Belediye Başkanlığı için aday adaylarını sıralayan bir anket yayınladı, ancak başlangıçta Serdar Kurşun'un adı bu listede yer almadı. Bu durum, anketin objektifliği ve güvenilirliği konusunda soru işaretleri uyandırdı.

Serdar Kurşun'un Sosyal Medya Tepkisi

Serdar Kurşun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sisli.info anketinin perde arkasındaki gizli elleri çok iyi tanıyorum. Bu tiyatroda figüran değil, gerçeklerin peşindeyiz," ifadelerini kullanarak, anketin arkasında yatan niyetler hakkında şüphelerini dile getirdi. Bu açıklama, siyasi manipülasyon iddialarını güçlendirdi ve kamuoyunun dikkatini çekti.

detail-photo-fancybox-1

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.