TÜRKİYE'NİN EN ÇOK DİNLENEN RADYOCULARI KAĞITHANE'DE

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK DİNLENEN RADYOCULARI KAĞITHANE'DE



Kağıthane Belediyesi Radyo Festivali başladı.Türkiye'nin en çok dinlenen radyocuları, Kağıthane Meydanı'na kurulan nostaljik görünümlü dev maketin içinden yayınlarını gerçekleştiriyor. Her gün farklı radyo ve radyocuların yayın yaptığı festival alanına ilgi de yoğundu. Radyo tutkunları, hayranı oldukları radyocularla tanışmak için festivali ziyaret ediyor. Nostaljik radyo maketi, görenler tarafından oldukça beğenildi.

Kağıthane Belediyesi Radyo Festivali 3 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Festivalde Radyo Turkuvaz, Radyo Alaturka, Radyo Viva, Radyo Trafik, Show Radyo, Radyo D, Karadeniz FM, Radyo Ekin, Alem FM, İstanbul'un Sesi, Numberone Türk, Starartı FM, Radyo Bir ve Seymen Radyo'nun en çok dinlenen programcıları yer alıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin festivalin ilk gününde Radyo Turkuvaz'dan Füsun Alkan ve Radyo Alaturka'dan Meltem Mendi'nin programlarına katılarak dinleyicilerle buluştu. Yayında ağırlıklı olarak Kağıthane'de son beş yılda gerçekleştirilen projeler konuşuldu.

Başkan Öztekin, bir hafta sürecek festivale tüm İstanbulluları davet ederken; radyocular, festival aracılığı ile dinleyicileriyle buluşmalarına ortam sağlayan Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler.

czsz0a8ihwmpn5s7vdr9plv3.jpg

gzumsltfca812hdvnykevrji.jpg

Idb654ikmeswjp0vmclbtqna.jpg

u1equr98dwx4c6nmblxrncst.jpg

uwqvzmmcstbekyqapuex86fn.jpg

l95hnor3ambdl4yytoIqxceh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.