YENİ DÖNEMİN YATIRIM PLANI ESNAFLARLA İSTİŞARE EDİLİYOR

YENİ DÖNEMİN YATIRIM PLANI ESNAFLARLA İSTİŞARE EDİLİYOR



Kağıthane'de katılımcı yönetimi artırmak, mevcut ve yeni dönem projelerini değerlendirmek üzere esnaf ziyaretleri düzenleniyor. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, mahalle mahalle gezerek esnaflarla bir araya geldi. Başkan Öztekin esnaflara mevcut ve yeni dönem projelerini anlattı, talep ve önerilerini değerlendirdi.

Esnafların talep ve önerileri, yeni dönemin yatırım planlarının belirleyici unsurlarından biri olacak. Esnaflar, sokağına yapılmasını istedikleri hizmetleri bizzat Başkan Öztekin'e iletme fırsatı buldu. Esnaf ziyaretlerinde güleryüzle karşılanan Başkan Öztekin'e vatandaşların ilgisi yoğundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak; '' Her yıl düzenli şekilde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Talep ve önerilerini alarak bir sonraki yılın yatırım planını hazırlıyoruz. Esnaflarımız bu sayede sokağına yapılmasını istediği hizmete kendileri karar vermiş oluyorlar.'' dedi.

Projelerini değerlendiren Başkan Öztekin; '' Seçim öncesi 53 proje sözü vermiştik. Görevde 5 yıl geride kaldı. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin iki katını tuttuk. Kağıthane'mize 100'ün üzerinde hizmet kazandırdık. Esnaflarımızın da her zaman yanlarında olduk. Özellikle pandemi döneminde sayısı milyonlara varan maske, kolonya ve hijyen setleri dağıttık. İşyeri kapalı esnaflarımıza maddi destek sağladık. Tüm işyerlerini dezenfekte ederek esnaflarımızın sağlığını koruduk. İlçede işporta satışı ile etkili bir mücadele sergiliyoruz. Esnaflarımızın hakkını gözetiyoruz. Bizleri güleryüzleriyle ağırlayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

r7clqfn9pwowxs2dzjdszIbt.jpg

o7ijtorz2bnffyxkg6uIqyds.jpg

2thz7nomwzv1wq63p4keflha.jpg

dcaqeIgyzvnxa1y7p2qjrbhh.jpg

alpiytocpjrqkunfw9kuzhxd.jpg

8ww0ay6qmrqieouuxgz3ebxv.jpg

2d7lv3pnwh5n9e4vtfordcr8.jpg

ejo92dcursschn1xu4yjabqh.jpg

oms9equufkze2bvsyyawpkrp.jpg

egbzmryuvpqxjsw5u4lbwylh.jpg

pcigw8bqhr263a5gndxoevsp.jpg

l13cepgwub0kImrhjaqenzyk.jpg

vrhbzaj18kemtfzcpyvyl9n7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.