01 İlham Zirvesi, “Kentte 1 Gençlik Var” Sloganıyla Adana’da Gerçekleştirildi

01 İlham Zirvesi, “Kentte 1 Gençlik Var” Sloganıyla Adana’da Gerçekleştirildi

 

Adana Büyükşehir Belediyesive Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin birlikte düzenlediği "Kentte BirGençlik Var" sloganıyla hayata geçirilen 01 İlham Zirvesi, AdanaBüyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı

 

Zirvede Armağan Çağlayan,Saadet Şen, Sinan Ergin ve Zeydan Karalar, gençlerle; motivasyon ve ilhamkaynakları hakkında deneyimlerini paylaştı.

Gençlerin yoğun ilgigösterdiği programda çarpıcı ve etkili mesajlar veren Başkan Zeydan Karalar,kendi hayatına dair hatırladığı en eski görüntülerin, pamuk tarlasındaailesiyle birlikte çalışırkenki enstantaneler olduğu söyledi.

Sonra Çanakkale Savaşı’nın veUlusal Kurtuluş Savaşı’nın kahramanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bütünimkansızlıklara rağmen yaptığı devrimlerle ülkesini çağdaş medeniyetin parçasıhaline getiren Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıdığını belirten Başkan ZeydanKaralar, kararlı olmanın önemine değindi.

 

İNSAN GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDEYAPMALI

Başkan Zeydan Karalar şöyledevam etti: “Hırsı çok benimsemem ama insanlar kararlı olmalı. Hangi işiseçerse seçsin, onun en iyisini yapmaya çalışmalı. İşinizi en iyi şekildeyaparsanız gönüllü ve mutlu olursunuz. Ben hayatım boyunca üstlendiğim görevdeişimi iyi yapmaya çalıştım. Böyle olunca da bir üst göreve göreve birigetirilecekse hep benim adım öne çıktı.”

 

Ülkenin dönüştüğünü, geçmişteeğitim ve öğretimin çok farklı olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar,“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; ‘Vatanınıen çok seven işini en iyi yapandır’ der. Onun için ben işimin en iyisiniyapmaya çalıştım. Sizler de öyle yapın” dedi.

 

Başkan Zeydan Karalar,öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

bfdawe6skqyvt8lt5ndxz2o3.jpg

ks4gl8mheczgtlnwsfpyqvmz.jpg

04oudaznvpgbstwktl6I7xsb.jpg

l7b8ch2nulz0Iwajpivzodcx.jpg

jnhktdcjuu75rnwgflrfzmIc.jpg

qnsfjw2yxcahelkv1eiooh0u.jpg

gacauqnje4Iotprvpz65jsvf.jpg

53ibphtjk7vry2boamyz9lwz.jpg

zwprvdxiubq8sza3gx5swt20.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.