100. YIL YOLCULUĞU TÜYAP’TAN GEÇİYOR

100. YIL YOLCULUĞU TÜYAP’TAN GEÇİYOR

SARAÇHANE/İSTANBUL

Bu yıl “100. Yıla Girerken” mottosuyla kitap fuarında yer alacak olan İBB Yayınları okurlarını yoğun bir program bekliyor. Yekta Kopan moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşiler ile Cumhuriyet’in 100. yıl ruhu perçinlenecek. 80’in üstünde yazarla gerçekleştirilecek fuar etkinlikleriyle toplumsal hafıza diri tutulacak. İBB Yayınları’nın kuşatıcılığına ve çok renkliliğine tanık olunacak.

İBB YAYINLARI TÜYAP’TA

İBB Yayınları standında yer alan cam stüdyoda gerçekleştirilecek olan söyleşiler ise İBB TV aracılığıyla fuara katılamayan okurlara canlı olarak ulaştırılacak. İBB Yayınları’na eserleriyle katkı sunan yazarlar ve konuk yazarlarla yapılacak olan canlı yayın söyleşilerini ise Pelin Batu ve Deniz Yüce Başarır sunacak. Ahmet Ümit ve Mario Levi ile “İstanbul ve Edebiyat”; Şansal Büyüka, Sevecen Tunç ve Ahmet Gülüm’le  “Spor”; Zafer Toprak, Şaduman Halıcı ve Eminalp Malkoç ile “100. Yılında Lozan ve Cumhuriyet”; Pelin Batu, Zeynep Miraç ve Deniz Çakır ile  “Kadın Hakları”; Gökhan Akçura, Hale Soygazi ve Göksel Kortay ile “Tiyatrodan Sinemaya İstanbul”, Umut Kurt, Yonca Evcimik ve Tamer Dodurka ile “Hayvan Hakları”; Merin Sever, Refika Birgül ve Sinem Özler ile “İstanbul Lezzetleri” başlığıyla söyleşiler gerçekleştirilecek.

Görseller Link: https://we.tl/t-C4uMb9K7Og   

kidfrje1c2d3axsylgle8xqo.jpg

gsydnn7frzmba1hql4vxjegI.jpg

ewb6az8ygnstI42qgrval5fs.jpg

2afspcedtr6e0nzqkzp8o74r.jpg

vqlfIruknozq7ug6en04ywpk.jpg

ao6dkqyvzns0vw9hp1hswr4l.jpg

hq4qlxnkdjaeftgibpjrmshw.jpg

bqrkefy6dp1t7Ivpyrfnmgua.jpg

zmycIunbeagb2pmqcrjw6a4d.jpg

6kapsh58gkfxunblgjboonye.jpg

Inydjxswergpksn4lqv6ot1h.jpg

eIywlf6jhzng9nmas1tz5p4v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.