14. ATAŞEHİR ÇEVRE FESTİVALİ BAŞLADI

14. ATAŞEHİR ÇEVRE FESTİVALİ BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen “Ataşehir Çevre Festivali” Amfili Park’ta başladı. “Kentte Yeşil Geleceğimiz” temasıyla yola çıkılarak hazırlanan festivalin ilk gününde; atölyeden söyleşiye, DJ performansından spor aktivitelerine kadar pek çok etkinlik düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl “5 Haziran Dünya Çevre Günü” kapsamında düzenlenen Ataşehir Çevre Festivali, “Kentte Yeşil Geleceğimiz” temasıyla bu yıl 14. kez yapıldı.

Ataşehir Belediyesi, sadeliği hayatın tüm alanlarına yaymayı ve dünyanın daha yaşanabilir olması için "Sıfır Atık" farkındalığı oluşturmayı hedefleyerek zengin içerikli bir festival programı hazırladı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan festivalin ilk gününde; ”Döngüsel Ekonomi ve Çevresel Sorunlar”, “İklim için Mücadele” ile “Sürdürülebilir Bir Dünya” konuları üzerine söyleşiler gerçekleştirildi.

“Kentte Yeşil Geleceğimiz”  temasıyla ile düzenlenen festivalde, doğaya emek veren sivil toplum kuruluşları, dernek, topluluklar, çevre aktivistleri kendi mücadelesini ve çalışmalarını aktardığı stantlarıyla yer aldı. E-atık sökme ve inceleme, nefes, atıklardan çalgı yapımı, seramik, karikatür çizimi, tamir – onarım ve DJ performansı gibi birçok etkinlik ve atölye çalışmaları düzenlendi.

Atatürk Mahallesi Amfili Park’ında başlayan festival 11 Haziran Pazar günü söyleşilerin, atölye çalışmalarının yapılacağı ve Müzik Grubu Sattas’ın konseri ile son bulacak.

 

p7m1sdgrwkt23j9uavcIy4lx.jpg

3hxjwfrIy6kvpqlcpbngym85.jpg

6udgyvto53qrrh78ufbfwipI.jpg

rctlzdyrktmav19fxfg6hcwu.jpg

qkgqpij8tknc4umrv7x9shav.jpg

lobtry8w6mqpkned7drfk3sb.jpg

ntqxpfz30vyxbwmu6l4Ih25j.jpg

k2gntujxlbvmw1cshdjowrel.jpg

lq3ksp4qo8ksfdbcexrvczbv.jpg

x8lzbnyishvkk9jhqberfumc.jpg

avg0zvehq2luocwkswua54rt.jpg

en2nesbtcjfzxryjumwvd1wc.jpg

q7hp3bwsvmaflh4cegfrzxaj.jpg

go4pej6ysIe5mdgzb2jhuxx9.jpg

esbmplf27y1htngbcozvv3qI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.