14. ÇEVRE FESTİVALİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

14. ÇEVRE FESTİVALİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi 14. Çevre Festivali 10 Haziran’da başlıyor. İki gün sürecek festivalde atölyeler, söyleşiler, konserler, spor aktivitelerine kadar pek çok etkinlik düzenlenecek.  Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’nden çevreye gönül verenlere bir davet var. İlgili STK ve Kuruluşlar 14. Çevre Festivali’nde yerlerini alarak, stant ve etkinleriyle; fikir, deneyim ve projelerini ziyaretçilerle paylaşma imkanına sahip olabilecek. Başvurular 20 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılabilecek.

Ataşehir Belediyesi, sadeliği hayatın tüm alanlarına yaymaya ve dünyanın daha yaşanabilir olması için "Sıfır Atık" farkındalığı oluşturmayı hedefleyerek her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin içerikli bir festival programı hazırlıyor. Festivalde doğaya emek veren sivil toplum kuruluşları, dernek, topluluklar, çevre aktivistleri ve gençler stantları ile yer alacak. 7'den 70'e her yaştan katılımcıya açık olan festivalde; atölyeler, söyleşiler, doğa çalışmaları ve konser gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

İklim krizi tüm dünyada gündem oluşturmaya devam ederken, ülkemizde meydana gelen doğal afetler, çevre politikalarının geliştirilmesi yönünde ihtiyaçların önemini ortaya çıkarıyor. Bu yıl Dünya Çevre Günü’nün odağı plastik olarak belirlendi ve #beatplasticpollution sloganı ile tüm dünyada etki yaratmayı hedefliyor.

Bu konuda farkındalığı arttırmak için adım atmayı sürdüren Ataşehir Belediyesi 14.Çevre Festivali’ni “Kentte Yeşil Geleceğimiz” temasıyla 10 - 11 Haziran tarihlerinde Ataşehir Amfili Park’ta gerçekleştirecek.

Festivale, etkinliklerinizle ya da stantlarınızla katılımınız için 20 Mayıs Cumartesi gününe kadar başvuru formunu doldurmanız yeterli olacak. Yaşanabilir bir dünya için üreten ve emek veren herkesi Ataşehir Amfili Park’ta buluşmaya davet ediyoruz.

Form için tıklayınız:   https://bit.ly/3HHhi0E

Yer: Amfili Parkı (Park 4)

Adres: Atatürk Mah. Meriç Cad. Kamelya Çarşısı Önü, 34758 Ataşehir/İstanbul

Telefon: 0216 570 5000 Dahili:1571

E-posta: iklim.kurumsal@atasehir.bel.tr

wetxe8cmphsvhq9lajz2oqmg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.