19 Mayıs Esenyurt’ta Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Esenyurt’ta Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıylaEsenyurt’ta Spor Şenliği düzenlendi. Gençlerin 4 farklı müsabakada yarıştığıprogramda konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Sizler, bizim geleceğimizsiniz.Biz gençlerimizin gelişebilmesi, spor yapabilmesi için elimizden ne geliyorsayapıyoruz. Hedefimiz, daha fazla Dünya şampiyonu çıkararak, Esenyurt’u sporunve sanatın başkenti yapmak” dedi.

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve SporBayramı’nın 105. yılı kutlamaları kapsamında Spor Şöleni düzenledi. EsenyurtSabahattin Zaim Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçe protokolü, belediye başkan yardımcıları veçok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayanetkinliklerde belediyenin kurslarında eğitim alarak profesyonelleşen sporcularvoleybol, basketbol, futsal ve masa tenisi branşlarında final müsabakasıgerçekleştirdi, karete, tekvando ve güreş branşlarında ise gösteri maçısergiledi. Masa tenisi karşılaşmalarıyla başlayan etkinlikler, yarışan tümsporculara sertifika ve madalya, birinci olan takıma ise şampiyonluk kupasınınverilmesiyle son buldu.

“Esenyurt’tan Dünya Şampiyonları Çıkaracağız”

Spor Şenliği’nin açılışını yapan Başkan Özer, “Sevgili gençler, 19Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun. Sizi böyleatletik, atik ve sağlıklı görünce çok mutlu oluyorum. Sizler bizimgeleceğimizsiniz. Biz gençlerimizin gelişebilmesi, spor yapabilmesi içinelimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bütün spor dallarında küçük yaşlardanitibaren eğitim veriyoruz. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyon olanbirçok sporcumuz var ama ilçemizden daha fazla Dünya şampiyonları çıkaracağız. Niceşampiyonlarımız olacak. Size baktığımda o geleceği görüyorum. Spor, aynızamanda beyni ve zekayı geliştirmek, sağlıklı olmak için de çok önemli. Onuniçin biz Esenyurt Belediyesi olarak halkımızın spor yapacağı alanlar, yürüyüşyolları, bisiklet yolları yapacağız. Hem amatör sporu hem de profesyonel sporudestekleyeceğiz. Şampiyonların buradan çıkması ilçemizin tanıtımı için de çokönemli. O nedenle en büyük iddialarımdan biri Esenyurt’u sanatın ve sporunbaşkenti yapmak” diye konuştu.

 

dl1epsakqf0ujnou4rsvdtjI.jpg

hmnobztu6rvns7heql2jpmpq.jpg

jeiobertm5cIty6wk04khhvj.jpg

3vza4r9fydruansfy8pjIs5j.jpg

82az9vucjy7frilvxjwbdhso.jpg

qu1vwembsphrkvqc96ispg4n.jpg

x64clzvtIwpzirsk9snbr03j.jpg

2pbIrqmcfsyntxlo7a9wnee6.jpg

clsdrp6uxjuqzygc75or8I9q.jpg

hauvyox1lldc0f4qmxInirnt.jpg

dtzh01ucmgr7odcgxr26tzpv.jpg

0tv3jeoagw9svwuabIxgifzs.jpg

nmdpclakfdtwwzbe25vg089j.jpg

jkysgvq0r74af51czcxmuvtn.jpg

ltumwwyqars2ptm6s5zfdhcj.jpg

b0xg4melkwze2odcrxvqp7jq.jpg

lqozd1kdgucbsrx5so8er0af.jpg

qcs4sx5xrrkk7tInzjlgpjoh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.