19 Mayıs Kutlamaları Kortej ve Gripin Konseriyle Sürdü

19 Mayıs Kutlamaları Kortej ve Gripin Konseriyle Sürdü

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyleAdana Büyükşehir Belediyesi önünden Uğur Mumcu Meydanı’na kadar meşaleliyürüyüş gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,siyasiler, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve Adanalıların katıldığıkorteje Büyükşehir Belediye Bandosu eşlik etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlikve Spor Bayramı nedeniyle yürüyen coşkulu kalabalık Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilenGripin konseriyle coşku dozunu yükseltti.

 

 

Gripin konseri öncesinde hemşehrilerine hitap eden BaşkanZeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa KemalAtatürk’ün öğretileri ve Cumhuriyet değerleri için sonsuza kadar birlikteyürümeye kararlı insanlar görmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

 

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Mustafa KemalAtatürk ve arkadaşları bu ülkeyi nasıl işgalden kurtarıp Cumhuriyeti kurdular,imkansız denileni nasıl başardılar unutmamalıyız. Mustafa Kemal Atatürk büyükbir dehadır ve eşi benzeri bulunmaz bir liderdir. O’nun eserini, TürkiyeCumhuriyeti’ni korumak ve kollamak en çok gençlerin görevidir çünkü MustafaKemal Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etti. Bugün gençlerimizin coşkusunuve kararlılığını görünce bir kez daha ‘Atam rahat uyu. Kurduğun Cumhuriyet eminellerde. İşte gençlik burada, işte Adana burada’ diyebiliyorum. Adanalılar 31Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyetin, aydınlığın, Mustafa Kemal Atatürk’üntarafında olduğunu göstermiştir.”

 

 

Başkan Zeydan Karalar sözlerini, “Bizim yolumuz aydınlığınyoludur, bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka da yolumuzyoktur” diyerek tamamladı.

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarıGripin konseriyle devam etti.

 

 

gvqaz8e3h2tbox41dfklIlua.jpg

pijlnjuhxckdef3fyvrzxsow.jpg

ryfemdv47qdxh03j1howsu9v.jpg

2gbvcetsnah68abgoIsip0dw.jpg

lnpqay1jfo6dqnhauslvkzwf.jpg

s5yznc6vkaa9pbf7qjepmoxk.jpg

2fztnyoufscmhdgg1w36lnls.jpg

sI0gmtwsi9v6hrqknf13oy5h.jpg

ey5uj1ohgllvkvubz9smzIjr.jpg

dx6498n25iksetbomc3gw7Ip.jpg

pyargzw12em0sq3i4lndpvds.jpg

ywoIro3jcmwdnnsqi6y80ep7.jpg

6yydtnfrevfj9u8zox5cpkm0.jpg

gvfax6ovrfeynhx0mgedmlb7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.