2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA YAPIMI TAMAMLANAN ÜSKÜDAR İLKOKULU VE ÜSKÜDAR ORTAOKULU’NDA BAŞLADIK

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA YAPIMI TAMAMLANAN ÜSKÜDAR İLKOKULU VE ÜSKÜDAR ORTAOKULU’NDA BAŞLADIK

Açılış törenine başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.

2020 yılında temelleri atılan okulun inşası hızla bitirilerek 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yeni okullarında ders başı yaptı. 4'ü anasınıfı, 19'u ilkokul ve 16'sı ortaokul olmak üzere toplam 39 derslikli okulda ayrıca konferans salonu, kütüphane, spor salonu, laboratuvar, yemekhane ve otopark bulunuyor.

Burhaniye Mahallesi’nde bulunan okulumuzun açılış töreninde konuşan başkanımız Hilmi Türkmen, “Bu okulun yapımında tam bir işbirliği var. Arsası ve projesi belediyemize, yapımı devletimize ait. Huzurlarınızda kendisi de bir Üsküdarlı olan ve komşumuz olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buradan kendisine sevgi ve saygılarımızı arz ediyoruz. Bu okulu mahallemize ve öğrencilerimize kazandıran saygıdeğer Milli Eğitim Bakanımıza, İstanbul Valimize ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından okulu ve sınıfları dolaşan başkanımız ve yetkililer öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak hediye dağıtımında bulundular.

t0cszkn59fhsvpeaw3lwejq1.jpg

eI16eo4kuikhm5cjcyasbnjm.jpg

zt9clncbtxsfIrsjugvyk4za.jpg

q3sla5keIwon9vbfhltibyzr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.