2023 Dubai World Cup Karnavalı’nda Cosmic Kid’in ikinci yarış kaydı yapıldı

2023 Dubai World Cup Karnavalı’nda Cosmic Kid’in ikinci yarış kaydı yapıldı

G1 Çaldıran Koşusu galibi temsilcimiz Cosmic Kid, Dubai'deki ilk startı için 6 Ocak Cuma günü piste çıkmıştı. 1400 metre çim pistte düzenlenen Jumeirah Classic Trial'te (Şartlı) jokeyi Gökhan Kocakaya ile koşuda uzun süre tempoyu belirleyen temsilcimiz son metrelerde temposunu yitirmesi sonucu koşudan yakın ara yedincilikle ayrılmıştı.

27 Ocak Cuma günü düzenlenecek olan karnavalın dördüncü gününde gerçekleştirilecek iki farklı koşu için Cosmic Kid'in kayıtları yapıldı. 1800 metre çim pistteki Jumeirah Classic (Listed) koşu için kayıt yaptıran 14 safkan arasında bulunan temsilcimizin aynı zamanda 1900 metre kum pistte düzenlenecek olan 1900 metre kum pistteki Festival City Stakes (Şartlı) için de kaydı bulunuyor.

Dubai World Cup Karnavalı'nın dördüncü gününe ait kayıt listesini incelemek için tıklayınız.

TJK TV, TAY TV ve TJK TV 2 (Yurt Dışı) YouTube kanallarından yayınlanacak ve üzerine müşterek bahis kabul edilecek olan Dubai World Cup Karnavalı'nın dördüncü gününe ait koşular için deklareler ise 24 Ocak Salı günü ilan edilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.