2024’te de Halkımız İçin Çok Çalışmaya Devam Edeceğiz

2024’te de Halkımız İçin Çok Çalışmaya Devam Edeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2023’ünson mesai günlerinde Büyükşehir personeliyle bir araya gelip yeni yıl mesajıverdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi personelinin deprem felaketindebüyük özveri ile çalıştığını ve depremzedelerin yaralarını sarmasında mesaimefhumu gözetmeden, önemli fedakarlık gösterdiğini belirten Başkan ZeydanKaralar, halka daha fazla hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıolduklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, farklı görüşlere saygıduyan bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Başkan ZeydanKaralar, “Henüz 12 şehidimizin acısı taze. Her türlü terörü lanetliyoruz.Gençlerimiz teröre kurban gitmesin, analar ağlamasın. Vatanımızda barış vehuzur içinde yaşamak istiyoruz. Bu uğurda şehit olan kahraman askerlerimizi birkez daha saygı ve rahmetle anıyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı,yaralı askerlerimize şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Adana BüyükşehirBelediyesi olarak görevi devralmamızın üzerinden geçen 5 yılda, her türlüzorluğa rağmen çok önemli mesafe kat ettik. Borcu gelirinin 4 katı olanbelediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdik ve böylece borçlanma gereksinimiolmadan halkımızı büyük hizmetlerle buluşturma gücü kazandık. Devasa hizmetlerihalkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. 2024’te ve önümüzdeki dönemdehemşehrilerimize verdiğimiz hizmeti her kulvarda artıracağız, Adana’mızın hakettiği yere gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Zeydan Karalar, geride kalan 2023 yılınınCumhuriyetin 100. Kuruluş Yılı olması nedeniyle de Türk Milleti için büyük önemtaşıdığına vurgu yaptı. 2024 yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu BüyükÖnder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edeceklerini, O’nungösterdiği hedeflere ulaşmak için çalışmanın her vatandaşın görevi olduğunuanlatan Başkan Zeydan Karalar, 2024 yılının Türk Milleti’ne barış, huzur,sağlık, mutluluk getirmesini diledi.

 

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.