2024 yılı at sahibi vize duyurusu

2024 yılı at sahibi vize duyurusu

At Yarışları Yönetmeliği'nin 157'nci maddesinin 3'üncü fıkrası;

“Bu Yönetmelik hükümlerine göre verilen at sahibi belgeleri her yıl Yüksek Komiserler Kuruluna vize ettirilmek zorundadır. At sahibi belgesini vize ettirmeyen at sahiplerinin sahip veya ortak oldukları atlar, bu Yönetmelik hükümlerine göre düzenlenen koşulara kaydedilmez..." şeklindedir.

Buna göre; At sahiplerinin sahip veya ortak oldukları atlarını 01.01.2024 tarihiden itibaren yapılacak olan koşulara kayıt ettirebilmeleri için yapılması zorunlu olan At Sahibi Belgesi vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

At sahibi belgesinin 2024 yılı vizesi için müracaatların kabulü 01 Kasım 2023 Çarşamba günü başlayacak olup, 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Yarışçılık Müdürlüğü, Hipodrom Müdürlükleri Kayıt Büroları aracılığıyla veya www.tjk.org web sitemiz üzerinden online olarak yapılacaktır.

Gerekli evraklar / şartlar

1. Başvuru tarihinden itibaren en geç bir ay önce alınmış arşiv kayıtlı (resmi kurumlara verilmek üzere) Adli Sicil Belgesi

2. Müracaat esnasında Türkiye Jokey Kulübüne vadesi geçmiş borcunun olmaması

3. Dilekçe

Eksik belgeyle yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlan edilen son başvuru tarihinden (30 Kasım 2023 Perşembe ) sonra yapılan müracaatlar ayrıca değerlendirilecek olup, zamanında müracaat edemeyenlerin belgeleri Yüksek Komiserler Kurulunca vize edilinceye kadar sahip veya ortak oldukları atlar koşulara kayıt edilmeyecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

 

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.