2024 YILININ İLK ULAŞIM TOPLANTISI YAPILDI

2024 YILININ İLK ULAŞIM TOPLANTISI YAPILDI

Ataşehir’deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi ve mahalle muhtarları arasında gerçekleşen toplantılar devam ediyor. Mahallelerin yaşam kalitesinin yükseltmesi için buluşan yetkililer, Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıya; İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım, İBB Müdür Yardımcıları, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayhan Taş, İBB Ulaşım Projeleri Müdürü Barış Çimenci, İETT Genel Müdürlüğü Temsilcileri, Anadolu Yakası Muhtarlıklar Müdürü Neval Gündoğan, Ataşehir Belediyesi Ulaşım Müdürü Barış Argunşah, Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya ve Ataşehirli muhtarlar katıldı.

Toplantıda söz alan muhtarlar bölgelerindeki; ulaşım, trafik akışı, altyapı problemleri, İETT otobüs seferlerinin yeniden düzenlemesi ve yeni otobüs hatları eklenmesi konularındaki taleplerini İBB yetkililerine ilettiler. İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım da, muhtarlardan aldıkları talepleri not ettiklerini ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını dile getirdi.

ceja5eouqdnIwz8vhkl7x9ny.jpg

wb3tatidc0hyunxvffmw7p2e.jpg

dhiqgble2nfwjhpu1ykccygq.jpg

mkxnt2x07lhcmwt4oe9hflkv.jpg

2fvezq0mnztd6yolmspjgoct.jpg

vin9xamrgubhscl5dwkhpoej.jpg

rkghdksim0yhpedqwclo1zgt.jpg

jcoufxrk52mqss4ww8fbyvac.jpg

98lesnp3t06wxvanqpc1dzmk.jpg

apnl2ytxalIrq1wwcvm9fifv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.