23 NİSAN ATAŞEHİR'DE ŞARKILARLA ÇAĞLADI

23 NİSAN ATAŞEHİR'DE ŞARKILARLA ÇAĞLADI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı Ataşehir’de coşkuyla kutlandı. Yüz boyamadan halka atışına kadar çeşitli etkinliklere katılan 7’den 70’e Ataşehirliler, sanatçı Oğuzhan Koç’un konseriyle de doyasıya eğlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı Ataşehir’de coşkuyla kutlandı. Yüz boyamadan halka atışına kadar çeşitli etkinliklere katılan 7’den 70’e Ataşehirliler, sanatçı Oğuzhan Koç’un konseriyle de doyasıya eğlendi.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Ataşehir’de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük coşkuyla kutlandı.

Kutlamalara, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile Ataşehirli yurttaşlar katıldı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan 23 Nisan coşkusu düzenlenen etkinliklerle artarak devam etti. Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda, birbirinden farklı atölyeler, animasyonlar, panayır eğlenceleri ve yarışmalar düzenlendi. Anne babalar da çocuklarıyla birlikte 23 Nisan’ın heyecanı ve coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bayram kutlamalarında çocuklar; Bulvar 216 AVM’de maske tasarımı,  saksı yapımı,  drama, kitap ayracı yapımı gibi çeşitli etkinliklere katılarak hem öğrendiler hem de keyifli vakit geçirdiler. Palyaçolar ile fotoğraf çektiren, yüz boyama yaptırıp balonlarla oynayan çocuklar, 23 Nisan için kurulan çadırın keyfini çıkarırken güzel hava ile birlikte açık alanda oynama fırsatı buldu.

İLGEZDİ: 23 NİSAN, CUMHURİYET YOLUNDA ATILMIŞ EN BÜYÜK ADIMDIR

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bugün burada Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümüne şahitlik etmenin ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın sevincini yaşıyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Cumhuriyet Meydanı’ında sizlerin mutlulukla eğlendiğinizi, bayramınızı doyasıya kutladığınızı görmek bizi çok mutlu etti. Bayramınızı en içten duygularımla bir kez daha kutluyorum” dedi.

ÇOCUKLAR OĞUZHAN KOÇ’UN ŞARKILARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

23 Nisan kutlamaları Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Oğuzhan Koç’un unutulmaz konseriyle devam etti. Birbirinden güzel parçalarını Ataşehirliler için seslendiren Oğuzhan Koç, kimi zaman duygulu anlar yaşattı kimi zaman da eğlendirdi. Meydanı dolduran yurttaşlar hep bir ağızdan Koç’un şarkılarına eşlik etti. Ataşehir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve tüm çocukların 23 Nisan Bayramı’nı kutlayan sanatçıya, konser sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, günün anısına çiçek ve Atatürk heykeli taktim etti.

gjv8bmcuIlqjcwh1kay2psfz.jpg

q2ylmlavI0sgzwx5am9kken6.jpg

ndclz579gwurqelvbhy4buxh.jpg

mklpube1cohIfso7h84dwdky.jpg

vifbrajys2xuIxrhclltg9k6.jpg

hsvkrcpa629tgvmu8j3ifzyd.jpg

kkvrtcgl91fIznc0woseomzq.jpg

lfubhufxcatopxrndyqwmg82.jpg

qyeglfud94ockmbv36I5bhtu.jpg

cfdq9kjmnzote3w7uwgyqtch.jpg

ihfg4ufmoqexdl0vxwlzytIp.jpg

cmkuyonh64lzqdu358vomwyd.jpg

nlyet3hyi7xapx8gqrvIg92o.jpg

3lhahnt0pe2bos9fairzvvnd.jpg

Iet0tzazvrbsqop9uvjxlgkw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.