23 Nisan’da doyasıya eğlendiler

23 Nisan’da doyasıya eğlendiler

23 Nisan’da doyasıya eğlendiler

Pendik Belediyesinin bu yıl hazırladığı 23 Nisan etkinlikleri oldukça renkli geçti. 7 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle çocuklar bayramlarını aileleriyle birlikte doyasıya eğlenerek kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Pendik Sahil başta olmak üzere farklı noktalarda gerçekleştirildi. Pendik Sahil’de çocukların eğlenceli ve sportif aktiviteler yapabilecekleri stantlar ve oyun platformları kuruldu. Aileleriyle birlikte çocuklar şişme kaydıraklarda eğlendi, ok atmayı öğrendi; Pendik Belediyesinin yapboz, balon gibi ücretsiz hediyelerini aldı. Aynı zamanda sahnedeki jonglör ve sihirbazlık gösterilerinin keyfini çıkardılar.

Etkinlikler altı farklı noktada gerçekleştirildi

Bu yılki etkinlikler sahilin dışında Pendik Belediyesine ait 6 farklı noktada gerçekleştirildi. Şehit Burhan Öner ve Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksleri ile Akşemseddin, Ahmedi Hani, Hamid Aytaç ve Ahi Evran Kültür Merkezilerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk ve Bayramı’na özel aktiviteler düzenlendi.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.