23 Nisan rengârenk etkinliklerle kutlandı

23 Nisan rengârenk etkinliklerle kutlandı

Maltepe Belediyesi 23 ve 24 Nisan'da Fındıklı ve Zümrütevler Mahallesi’nde renkli aktivitelerle çocukların gününü kutladı.

Maltepe Belediyesi 23 ve 24 Nisan'da Fındıklı ve Zümrütevler Mahallesi’nde renkli aktivitelerle çocukların gününü kutladı. Maltepe Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için özel bir program hazırladı. Fındıklı Mahallesi Mustafa Zengin Ortaokulu arkasındaki alanda yapılan kutlamalarda animatörler, balon show, sihirbaz gösterisi, interaktif konser gibi etkinliklerin yanı sıra çocukların bilgi ve becerilerini geliştirecek atölyeler de gerçekleştirildi. Kum boyama, heykel,  origami gibi atöylere çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Farklı noktalardaki oyun alanlarda çocuklar enerjilerini atarken, karikatüristler de kendilerine ayrılan alanda gün boyu çocukların resimlerini yaptı.

ÇOCUK KOROSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu da etkinlik de sahne aldı. Koro, 23 Nisan ve Cumhuriyet değerlerine sahip şarkılar seslendirdi. Etkinlikte çocuklara özel hediyeler verildi, ikramlarda bulunuldu. Fındıklı Mahallesi’nde 23 Nisan yedi saat süren dolu dolu bir programla kutlandı. Maltepe Belediyesi, 24 Nisan’da da aynı programı Zümrütevler Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirecek. (27.04.2022)

Tarih : 23.04.2022 Haber Fotoğrafları

3tgaphdzu4jkflmysbdc2uyw.jpg

0zuyokbf6lrqwszxrnc2amhd.jpg

gdmb7xicrtoq8hxa4jazkfpd.jpg

yvdaz4o0cl5pgx2m8hp9lrym.jpg

In1embd4lasx6uzbcrqixfuw.jpg

nw0uboIyrxo2vhesmp4kjfzy.jpg

mfrubxqir94e5zo80stywvql.jpg

8jkxelzvcopst5rnoaz07bby.jpg

8aehwIzjlkc7hgrpgqd1y3u0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.