23 NİSAN RESİM YARIŞMASI’NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

23 NİSAN RESİM YARIŞMASI’NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Ödüllü Resim Yarışması” düzenledi. 6-13 yaş arası Ataşehirli çocukların katıldığı yarışmada, “iklim değişikliği” temasını en iyi yansıtan resimler seçildi.

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Ödüllü Resim Yarışması” düzenledi. 6-13 yaş arası Ataşehirli çocukların katıldığı yarışmada, “iklim değişikliği” temasını en iyi yansıtan resimler seçildi.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Ödüllü Resim Yarışması”nda dereceye girenler belli oldu.

Dünyamızda ve ülkemizde her geçen gün artarak devam eden iklim krizi, bireysel farkındalıkların artırılması gerektiğini gözler önüne seriyor. Çocukların duyarlılıkları artırmak amacıyla bu seneki yarışma “İklim Değişikliği” temasıyla gerçekleştirildi. Bu bilinci kalemlerine en iyi yansıtan resimler belirlendi.

İlk ve ortaöğretim giden 6-13 yaş arası Ataşehirli çocukların katıldığı yarışmada; Ataşehir Belediyesi resim öğretmenleri tarafından 6-9 ile 10-13 yaş gruplarından resimler ana jürinin değerlendirilmesi için seçildi.

Her iki yaş grubundan ilk 5’e giren resimler Ataşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bilbordlarında sergilenecek. Her iki yaş grubundan ilk 3’e giren resimlere hediye çeki, 4. ve 5. ‘ye ise mansiyon ödülü olarak dünya küresi verilecek.  

Prof. Dr. Marcus Graf’ın başkanlığında oluşan jüri üyeleri; sanatçılar Baysan Yüksel, Ahmet Duru ve Ataşehir Belediyesi resim öğretmeni Serpil Gündoğdu Yeşilırmak tarafından belirlendi.

İlk 5’e giren resimler Ataşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bilbordlarında sergilenecek. Ayrıca yarışmaya teslim edilen her resim, @atasehir23nisan instagram hesabından yayınlanarak çocuklara yönelik bir kent belleği oluşturuluyor.

Kazananlar;

6-9 Yaş grubu;

  1. Zeynep Liva Kocadağ- Örnek Mahallesi- Mehmet Karamancı İlkokulu
  2. Gülse Su Özdemir-Esatpaşa Mahallesi- Ali Nihat Tarlan İlkokulu
  3. Beril Babacan- Küçükbakkalköy Mahallesi- Ata ilkokulu
  4. Uzay Akın Alıcı- İçerenköy Mahallesi- Hasan Leyli İlkokulu
  5. Özgür Karagöz- Esatpaşa Mahallesi- Ali Nihat Tarlan ilkokulu

 10-13 Yaş grubu;

  1. Ekrem yağız Kurşun- Aşık Veysel Mahallesi-Orhan Veli Ortaokulu
  2. Evindar Kahraman- Mevlana Mahallesi- Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu
  3. Defne Aş- İçerenköy Mahallesi- Sevinç Koleji
  4. Sardar Azizov- Fetih Mahallesi- Okyanus Koleji
  5. Doğa Aydın- Fetih Mahallesi- İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu

 

 

vx7uuwbrymae4fqcpjm2wa85.jpg

ulfhpxyoj43vnudms0zawx8a.jpg

aff5vpybmncw4qh6jldr2yrz.jpg

z7hwl6dynvfmjzgsxaqI0lb3.jpg

pjsxarkk8yovhdoqI15uwvmn.jpg

56tlaverrpdkdbhxewiq4y9I.jpg

4v7hjefhlryabbjmmaczw8x5.jpg

yi83I6xzcpahyea7sktj2nre.jpg

jlit2f417xmf8bzmvehns9gn.jpg

pyhjvrcub5m78szqe3a9qpn6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum