23 NİSAN TÖRENLERİ ATA’YA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

23 NİSAN TÖRENLERİ ATA’YA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla ..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın çelenk sunumuyla başlayan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile siyasi parti ve STK temsilcilerinin ve muhtarların Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla sona verdi.

Törene Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti ve STK yöneticileri, gaziler, Ataşehirli ve yurt dışından gelen misafir öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.  

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler Ataşehir’de gün içerisinde devam ederken, Ataşehir Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı etkinlikler Deniz Gezmiş Parkı'nda saat 13.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

Yurtdışından gelen misafir öğrenciler Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ataşehir’e gelen misafir öğrenciler Ataşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarete Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çavuşistan, Tataristan, Kırım Özerk Cumhuriyeti, Kosova, Yakutistan ve Türkiye Bitlis’ten gelen misafir öğrenciler ve öğretmenleri ile onları Ataşehir’de misafir eden okulların öğretmenleri katıldı.

Öğrencileri karşılayan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemine değindi. Ardından misafir öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren İlhami Yılmaz, çocuklara ve öğretmenlere küçük hediyeler verdi. Misafir öğrenciler de ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Ataşehir Belediyesi’ne sundular.  


Kaynak: Ataşehir Belediyesi





















































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.