23 Nisan’a Özel Çocuk İftarı

23 Nisan’a Özel Çocuk İftarı

23 Nisan’a Özel Çocuk İftarı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Martı Çocuk Akademisi öğrencilerine Çocuk İftarı düzenlendi. Etkinliğe katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Bugün siz çocukların günü. Hepinizle aydınlık geleceğe ilerlemeyi diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.” dedi.

Pendik Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk İftarı düzenledi. Pendik Millet Bahçesi’ne kurulan dev çadırda düzenlenen etkinlikte Başkan Ahmet Cin ,Martı Çocuk Akademisi öğrencileriyle bir araya geldi. Konuşmasında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Bakan Ahmet Cin: “Bugün siz çocukların günü. Hepinizle aydınlık geleceğe ilerlemeyi diliyorum.” ifadelerinde bulundu. Etkinliğe aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin de katıldı. Yaklaşık 500 çocuğun katıldığı iftarda animasyon gösterileri, yüz boyama ve çeşitli eğlenceler düzenlendi. Çocuklar Başkan Ahmet Cin ile iftarını açtıktan sonra oyunlarla neşeli vakit geçirdi.






 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.