29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlanıyor

Dev Türk bayrağı ile yürüdülerBu yıl 99. yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dev Türk bayraklı yürüyüş düzenlendi. 130 öğrenci ilçe protokolüyle birlikte Pendik sahilden başlayarak çarşı içinde Türk bayrağını taşıdı. Bando eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.

Sahne performansları göz doldurduCumhuriyet Bayramı kutlamaları, Türk bayraklı yürüyüşün ardından Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam etti. PEFHEM Halk Oyunları ekibi performanslarıyla göz doldururken Kurtköy Anadolu Lisesi Okul Korosu da Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterisini sundu. Hazırladıkları oratoryoda Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana Türkiye’nin askeri sanayiden sağlığa, altyapıdan eğitime kadar gerçekleştirdiği atılımlar video eşliğinde anlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı okunduProgramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı da okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında Türkiye’nin küresel ölçekte itibarının arttırıldığını belirterek içeride de özellikle savunma sanayide gerçekleştirilen yatırımlara değindi ve mesajını sonunda Cumhuriyetin İlanının 99. Yılı'nın kutlu olması dileklerini sundu.

Yusuf Güney Cumhuriyet Bayramı konseri verecek

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Son olarak Pendik Sahil’de Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri düzenlenecek. Türk Pop Şarkıcısı Yusuf Güney, sevilen şarkılarını bu kez Cumhuriyet Bayramı için seslendirecek.

 

 

 

 

fpcjzwnswqef6rkmbtvxdgyg.jpg

fv5qtia6xp78cly4rejngbmk.jpg

zqpdwrme16oyhkft3fplgr8l.jpg

2qrjvx36twiyosIcst1hmknf.jpg

wqvmzq0pz8oIk4mb5kueocec.jpg

njd0rylpkfpIor2g9zeoyh74.jpg

geitj5l3kvoxd4ehrg2thdfc.jpg

6efzl5zwydguvwt7xni12a4c.jpg

oearwwqlrpslntucpnj91ydm.jpg

wezdzqwihdtogsxapur2konm.jpg

gjdIt9onrvzba4czekhsriwp.jpg

t7aaedugvywot1pjh0sx3ux8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.