30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLERLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLERLE KUTLANDI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

Başkan Savaş, Hatay Valiliği tarafından organize edilen törende Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tarık Çetin, protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlarla birlikte yer aldı.

Antakya Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören çelenklerin sunulması ile başladı.  Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin aziz hatırası için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Doğan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajını okudu.

Vali Doğan mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitleri bir kez daha andığını belirterek Anıt Şeref Defteri’ni imzaladı.

Başkan Lütfü Savaş, törenin ardından Valilik makamında Vali Doğan ve Garnizon Komutanı Çetin ile birlikte tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos'un 100. yıl kutlamaları Antakya Gündüz Caddesi'ndeki resmigeçit töreninin ardından son buldu.

yqjxunl1nxlzs3cbvIebgd4a.jpg

yvwaerpcnshkIqt4fv7tzbis.jpg

3b2hhrqteo0e6u4fimtuczbp.jpg

uI4g0ena8z6o1kxnmeojw5cl.jpg

mdqephgestjynax0jwdfoslq.jpg

6fkeokz3p7vbjsd9xhu40vnj.jpg

dmakl4z5sobcmers7qh0q18v.jpg

kq4nagidkh7yfjefaozysd2u.jpg

cphlesdklsb2td5bq1Iyhyz6.jpg

jtljapubfz7dzvccwtwk5y1m.jpg

3qurj9pkaInxthlpl6kysvqe.jpg

k35uf027amqdrhnanbwpIfj1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.