30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI BEYLİKDÜZÜ’NDE YAPILDI

30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI BEYLİKDÜZÜ’NDE YAPILDI

Beylikdüzü Belediyesi’nin Türkiye Kaykay Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirdiği “30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonası Beylikdüzü’nde yapıldı. Yaşam Vadisi 2.etapta bulunan Kaykay Park’ta iki gün boyunca düzenlenen şampiyonada, 24 sporcu mücadele etti. Şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Enerjisiyle Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

Spora ve sporcuya desteğini her koşulda sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Kaykay Federasyonu ve Beylikdüzü Belediyesi iş birliğinde iki gün boyunca kıyasıya süren şampiyonada heyecan dolu anlar yaşandı. Yaşam Vadisi 2.etapta bulunan ve Türkiye’de tasarlanmış, en büyük çanak disiplinindeki Kaykay Park’ta düzenlenen şampiyonada, aralarında milli kaykaycıların da olduğu kadın ve erkek kategorilerinde yarışan 24 sporcudan 13’ü finale kaldı. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından finalde erkeklerde Recep Yalçın birinci olurken, Alparslan Ayhan ikinci, Serhat Can üçüncü sırayı aldı. Kadınlarda ise Safa Merve Nalçacı birinciliği elde ederken, Aysel Özgür ikinci, Sadegül Adıgüzel üçüncü sırada kendisine yer buldu. Dereceye girenlere ödülleri Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş tarafından verildi.

Çalık: Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten gençlerimizi yürekten kutluyorum

Şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Böylesine anlamlı bir şampiyonayı kentimizde düzenlemenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Enerjisiyle Beylikdüzü’nün enerjisini yükselten tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum. Bu kentte yaşayan her bir gencin eşit olanaklardan, eşit bir şekilde faydalanması için verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Birbirinden farklı birçok branşta gençlerin potansiyelini açığa çıkarmak, gençlerle birlikte olmak ve başarılarına şahitlik etmek için var gücümüzle yeni yatırımları bu kentle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Atabaş: Beylikdüzü Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederim

Beylikdüzü Belediyesi’ne şampiyonaya olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Okyay Utku Atabaş ise “Büyük Taaruz’un 100. yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bugünde Türkiye Kaykay Federasyonu olarak “Kaykay Park Disiplini Zafer Kupası” şampiyonasını düzenlemekten onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu. Kaykay Şampiyonası’nda ayrıca Almanya’dan gelen ve Türkiye’de ilk defa yarışan 11 yaşındaki Umay Demir, cesareti ve yeteneğiyle büyük beğeni topladı. Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından özel davetle şampiyonaya katılan Umay, yarışmalara tasnif dışı katılarak yeteneği ve sergilediği performansla izleyenlerin ve kaykay sporcularının ilgi odağı oldu.

ew4ncophuhdj9trmdzv0k8ps.jpg

cdncroxu29l17ygvrfvyslzo.jpg

asIit2keorocmhzyqfcnyrg0.jpg

pygwnsrx4souq7gjkmbqd9d2.jpg

hml0asfrzjmghu3k4c8rt29j.jpg

ldpap0czb3quxyiqjtusmcvk.jpg

ftqgghkiyxqdjoyszpulcsvc.jpg

npnu13rbohfkrs0a7tcgkvl5.jpg

cukxhbbn5vejlkwrfp41d2nz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.