30. ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ’NİN AFİŞİ YAYINLANDI FARKLI BAKIŞLAR, FARKLI KADRAJLAR

30. ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ’NİN AFİŞİ YAYINLANDI FARKLI BAKIŞLAR, FARKLI KADRAJLAR

 

Adana BüyükşehirBelediyesi tarafından 18 – 24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin afişi yayınlandı.

Afiş,  bir yandanyönetmenlerin değişen bakış açılarını, bir yandan da izleyicinin çeşitliliğinisembolize ederken; insan gözü ve objektif arasında köprü kurarak, sizleridünyayı yepyeni bir biçimde algılamaya davet ediyor. Yapay zeka kullanılaraküretilen afiş, grafik tasarımcı Emre Koç imzası taşıyor.

30. yılına ulaşmanınheyecanıyla seyirciyle buluşacak olan Uluslararası Adana Altın Koza FilmFestivali’nde bu yıl da, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Belgesel FilmYarışması, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışmasıve Adana Kısa Film Yarışması bölümleri yer alacak.

Festival kapsamındaayrıca; dünya sinemasından seçkiler, özel gösterim bölümleri, belgeselgösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu ve sergiler deyer alacak.

https://altinkozaff.org.tr/

kcn08wxrmamv3dhyjk21r9l4.jpg

e10dsqa6y2z3qvt59oc8fwou.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.