32 ESERİ DAHA HİZMETE AÇILIYOR

32 ESERİ DAHA HİZMETE AÇILIYOR

Kağıthane Belediyesi, kültür merkezleri, spor kompleksleri, yaşam beceri atölyeleri, park ve prestij caddelerin de bulunduğu 32 eseri daha hizmete açmaya hazırlanıyor

İlçede, eğitimden sağlığa, spordan sanata bir çok alanda önemli projeye imza atan Kağıthane Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kağıthanelilere daha önce Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nde hizmet veren belediye, Sultan Selim Kültür Merkezi, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Hürriyet, Seyrantepe, Gürsel, Güzeldere Mahalle Konakları ve Harmantepe,  Şirintepe, Çeliktepe, Ortabayır Yaşam Beceri Atölyeleri ile Hamidiye Hobi Bahçesi’nin açılışını yapacak. Yapımı tamamlanan dev tesislerde vatandaşlara sağlık, spor ve sanat alanlarında hizmet verilecek.

 Prestij caddeler, yollar ve parklar

İlçeyi, çocukların güvenli yaşam alanı arasında yer alan parkların yanı sıra yeni yol ve caddelerle donatan Kağıthane Belediyesi, ecdad yadigarı eserlere de sahip çıkarak restorasyon çalışmalarını tamamladı, sosyal konut projeleri üretti.

İlk açılışı 27 Ekim cuma günü Sultan Selim Mahalle Kompleksi’yle yapacak olan Kağıthane Belediyesi, kalan eserlerin açılışlarını da belirlenen tarihlerde gerçekleştirecek.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.