YÜZME YARIŞI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YÜZME YARIŞI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Samsung Türkiye ana sponsorluğunda, İstanbul Valiliği’nin koordinasyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer 26 kamu kuruluşu, özel kurum ve sivil toplum örgütünün iş birliği ile “düzenlendi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Samsung Türkiye ana sponsorluğunda, İstanbul Valiliği’nin koordinasyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer 26 kamu kuruluşu, özel kurum ve sivil toplum örgütünün iş birliği ile “Herkes için Spor” teması altında düzenlenen 35. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu sene de binlerce yerli ve yabancı yüzücüyü İstanbul Boğazı'nda bir araya getirdi. 77 ülkeden 2600’ü aşkın yüzücünün katıldığı yarış, Kanlıca’dan başlayıp Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda son buldu.

35’inci Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, “Herkes için Spor” temasıyla gerçekleştirildi. Yarış öncesinde alanın hazırlanması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Müdürlüğü ve İSTAÇ ekipleri tarafından yıkama ve süpürme araçlarının yanı sıra mobil ekipler görev yaptı. İSTAÇ Geri Dönüşüm Atölyesi’nde yapılan atık geri kazanım kumbaraları alana yerleştirildi, ayrıca eğitim çadırları kurularak sıfır atık bilgilendirmesi yapıldı.

Dereceye giren yüzücüler şöyle:

Kadınlar

  1. Burcunaz Narin 42.54
  2. Hilal Zeyneb Saraç 43.59
  3. Ada Liza Çelik 44.17

Erkekler

  1. Doğukan Ulaç 41.22
  2. Kerem Hoşgör 43.31
  3. Halil Şensoy 43.44

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.