5 Ocak Kurtuluş Yarı Maratonu Pazar Günü Koşulacak

5 Ocak Kurtuluş Yarı Maratonu Pazar Günü Koşulacak

 

Dünyada2024’ün ilk yarı maratonu olma özelliği taşıyan 14’üncü Adana Kurtuluş YarıMaratonu’na 7 Ocak Pazar günü sabah 09.30’da start veriliyor.

Dünyadayılın ilk yarı maratonu olma özelliği taşıyan ve her yıl adından çok daha fazlasöz ettiren Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, Adana Büyükşehir Belediyesi BaşkanıZeydan Karalar ve paydaşların gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kamuoyunaduyuruldu.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıya, Başkan Zeydan Karalar’ın yanısıra, Atletizm Adana İl Temsilcisi Serdal Kadıoğlu, Dünya Atletizm FederasyonuTeknik Kurulu Üyesi Mehmet Can Korkmaz, İl Gençlik Spor Müdürü temsilcileri ileçok sayıda basın mensubu katıldı.

 

Bu yıl‘Koşa Koşa Yarınlara’ sloganı ile 14’üncüsünün gerçekleştirileceği maraton, 7Ocak Pazar günü saat 09:30’da Fuzuli Caddesi’nden başlayacak, aynı gün saat13.00’te Merkez Park’ta gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak.

Son 13yılın en yoğun katılımcı sayısının kaydedildiği maratonda, toplam 2 bin 672sporcu koşacak.

CLAUDECAZES DE KATILACAK

Ödültöreninde 130 sporcuya 684 bin TL ödül dağıtılacak. Yarışta, depremzedeleredestek amacı ile Fransa’dan koşmaya başlayan Claude Cazes de yer alacak vekazandığı ödülü depremzede ailelere bağışlayacak.

BaşkanZeydan Karalar, Adana Kurtuluş Yarı Maratonu’nun artık sadece Türkiye’de değildünyada bilinir hale geldiğini dile getirdi ve başarının tüm paydaşlarınaözellikle de basın mensuplarına teşekkürlerini iletti. Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana için gece gündüz çalışmaya devamedeceklerinin de altını çizdi.

 

shmnx7qaoljewd9frvrzay6g.jpg

qsI9kpynzdr7pjh8gunlozxk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.