500 bin vatandaşımı hapisten kurtaracağım

500 bin vatandaşımı hapisten kurtaracağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya'daki mitinginde vatandaşa seslendi.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya mitinginde kredi kartı ya da tüketici kredisi borcu nedeniyle hapis için sıra bekleyen 500 bin kişinin faiz borçlarının yüzde 80'ini silme sözü verdi, "Efendim 'Bu olamaz.' Bu olur, bal gibi olur" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya mitinginde alanı dolduran kalabalığı "Antalya 7 Haziran'da yeni bir tarih yazacak. Siz hazır olduğunuz sürece bu kardeşiniz 24 saatse 24 saat, 25 saatse 25 saat, 30 saatse 30 saat kesintisiz çalışacağım. Sizin için çocuklarımız için, Türkiye için çalışacağım" sözleriyle selamladı.

AKP iktidarının 13 yılın ardında 6 milyon 200 bin işsiz, 17 milyon yoksul, 2 milyon Suriyeli, aylığı 1000 liranın altında 8 milyon emekli ve 2 Trakya bölgesi büyüklüğünde ekilemeyen tarım alanı ve 800 bin taşeron işçisi bıraktığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu tabloyu ters yüz edeceğiz. Mutlu, refah içende yaşayan bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" dedi.



İstanbul Ses Ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.