65+ Komşularımıza Yönelik Dijital Okuryazarlık Eğitimi

65+ Komşularımıza Yönelik Dijital Okuryazarlık Eğitimi

Beşiktaş Belediyesi, 65+ Yaşlı Hakları Derneği iş birliği ile 65+ komşularımıza yönelik Dijital Okuryazarlık Eğitimi düzenliyor.

Beşiktaş Belediyesi  Herkes için sağlıklı ve değer gören yaşlılık hakkını, farklı kuşaklar ile bir arada desteklemek ve yaşlı nüfusu için sosyal politikaların geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yapan 65+ Yaşlı Hakları Derneği ile yürüteceğimiz proje kapsamında 65+ komşularımıza akıllı uygulamalar ve internet kullanımı üzerine eğitim verilecek.

Haftada 1 saat olmak üzere toplam 6 hafta sürecek olan eğitimler ile 65+ komşularımızın fotoğraf çekme ve gönderme, yakınlarını arayabilme, görüntülü arama, whatsapp kullanımı, dijital bankacılık, online alışveriş gibi hayatlarını kolaylaştıran işlemleri yapabilmeleri ve finansal dolandırıcılığa karşı farkındalık kazanmaları sağlanacak. Dijital Okuryazarlık Eğitimi, kontenjan sayısına ulaşılmasının ardından Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası Eğitim Salonu'nda başlayacak.

Detaylar
• Eğitim ücretsizdir.
• Başvurular aşağıdaki işletişim numarası üzerinden alınacaktır.
• Eğitime katılım için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır.
• Başvuru yapan komşularımıza eğitim başlamadan önce haber verilecektir.

Kayıt ve Detaylı Bilgi için: 0212 319 42 42 / 3196
Adres: Nisbetiye Mahallesi
Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1 Beşiktaş

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.