70 İtfaiye Eri Memuru Yemin Ederek Göreve Başladı

70 İtfaiye Eri Memuru Yemin Ederek Göreve Başladı

70 itfaiyeerinin yemin töreninde önemli mesajlar veren Başkan Zeydan Karalar, can ve malkurtarmak gibi kutsal bir görevi yerine getirecek yeni itfaiye personelineyürekten güvendiğini söyledi.

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na alınan 70 itfaiye eri memuruyemin ederek görevine başladı.

İtfaiye DaireBaşkanlığı’nda gerçekleştirilen yemin törenine, Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, itfaiye erlerinin aileleri ve bürokratlar katıldı.

ADANA’DA İLKKEZ SINAVLA İTFAİYE ERİ MEMURU ALINIYOR

Adana itfaiyetarihinde ilk kez kamu personeli seçme sınavında başarı sağlayanlar arasındanliyakat esas alınarak itfaiye eri memuru alımı yapıldı.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yemin töreninde yeni alınan itfaiyeeri memurlarına ve ailelerine seslenerek önemli mesajlar verdi.

Başkan ZeydanKaralar, “İlk kez biz sınavla memur yapmak koşuluyla itfaiye personeli alımınıyaptık. Bu da Adana’da bir ilk” dedi.

 

Adana’nın öncüve ilklerin kenti olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Adana; TürkiyeCumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, kurtuluş savaşınıyapma hissini veren kenttir ve Kurtuluş Savaşı’nda düşmanı esir ederek barışazorlayan ilk kent Adana’dır” diye konuştu.

KUTSAL BİRGÖREVİNİZ VAR

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle sürdürdü; “Burada çalıştığınız sürece direkt insanhayatı, can ve mal kaybıyla ilgili görev alacağınız için teyakkuzda ve işinizieksiksiz yapmalısınız. Bunu başaracağınızdan en küçük şüphem yok. Bu birsorumluluk ve vicdan meselesidir. Sizin bir dakika geç kalmanız can ve malkaybına neden olabilir. Akıllı, doğru ve hızlı müdahalenizle can ve mal kurtarmakgibi çok kutsal bir göreviniz var. 100 itfaiye eri daha almak için başvuruda bulunacağız.Emekli olanların yerine yeni personel almak ve kadromuzu takviye etmekzorundayız. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ülkesini en çok seven işini en iyiyapandır’ diyor. Siyasi ayrım gözetmeksizin, herkesin görevini tam olarakyaptığı bir belediye için kararlı şekilde yolumuza devam edeceğiz.”

 

Töreninardından yeni itfaiye erleri, itfaiye geleneği olarak ıslatıldı.

kacbzi9md1ofuughvd3j7rxc.jpg

uamju5pakknvsd1fvs73069q.jpg

zpm9thdbIezjdn3uy1lvatyc.jpg

6cfq9lanq5drhxyjmgIa2hpo.jpg

yf3vmpedy5u70ebukIwljg2c.jpg

4rstacjgkI5ihblsbznjfeqa.jpg

bpqznem2f6v5oyl1hun4xwgq.jpg

eIavnjo9i7qtf84wrclhwyzt.jpg

wr84chxpbkjoq1mjym0lgk7t.jpg

flmunbyim4vetfc6x380u7ob.jpg

hbszwxcbvfgtlkqpgj2mu9y3.jpg

pkz3tv5yenyd4amioxe6wcgx.jpg

ennsq2kovaoujmmixqtwztch.jpg

udm4kcz3kedbyxlstyo0aetn.jpg

o25kggzhsl1oztvm3a9mxjbI.jpg

cjfwblzkI1ttavrc9h37oeje.jpg

hqcavokyzwulxe6jv3gbwksd.jpg

jfbh85szI1k6zt0wmdmelnxg.jpg

npyic0xy6jlmozlrkqatapso.jpg

rmhm8n2plje9sr5hudul17po.jpg

xeckl1Itdwan5epodzh2zfs6.jpg

n0zqadrv71cfkkzpgloo2Iyq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.