72 METRE ALTINDA 1 MAYIS KONSERİ

72 METRE ALTINDA 1 MAYIS KONSERİ

İstanbul Valiliği, yerin 72 metre altında metro inşaatında 1 Mayıs İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’ne özel konser düzenledi.

 Şarkıcı Kıraç’ın sahne aldığı konser sosyal medyadan canlı yayınlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kıraç’a çiçek verdi.

Vali Yerlikaya şunları söyledi:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugünümüzü ve yarınlarımızı işleyen tüm emekçilerimize daima hürmet ediyor, nasır tutan elleri öpüyor, başımıza koyuyoruz. Çünkü Türkiye, işçisi ve emekçisiyle büyüktür. İstanbul'umuzda 4,5 milyon emekçi kardeşimiz bulunuyor. İstanbul onların ellerinde yükseliyor.”

“Evet, her iş zor, bazıları ise daha da zor. Güneşi görmeden, yerin altında çalışmak bu zor işlerden biri. Şu anda Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro inşaatında, yerin 72 metre altındayız. Burası, İstanbul'da yeraltında çalışılan en derin mesafedeki şantiye. Yeraltında, yeni yollar açan işçilerimizin yanındayız"

Vali Yerlikaya koronavirüs nedeniyle tarihi bir sınavdan geçildiğini belirterek, şunları ekledi:  "Evde kaldığımız bugünlerde, morale ihtiyacımız var. Bugün sevgili Kıraç ile evlerinize misafiriz olacak, hep birlikte moral depolayacağız. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgını nedeniyle tarihi bir sınavdan geçiyoruz. Aldığımız tedbirlere gösterdiğiniz anlayış, sabır ve hassasiyete teşekkür ediyorum. Biraz sabır demekten hoşnut değilim ama 'Biraz daha sabır' diyeceğim. Salgınla mücadele günlerinde sağlık çalışanlarımız tarihi bir hizmette bulunuyorlar."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.