75. Tarım ve Orman Bakanlığı Koşusu’nda galibiyet Fuat Aga’nın oldu

75. Tarım ve Orman Bakanlığı Koşusu’nda galibiyet Fuat Aga’nın oldu

Üst düzey mücadelelerin sergilendiği yarış, Cengiz Deniz’in sahibi olduğu ve piste jokeyi Görkem Özçelik idaresinde çıkan Fuat Aga’nın (Karaüzüm - Kamerbanu / Bilgin) zaferiyle sonuçlandı. Market Gıda Tar. Hayv.Ltd.Şti. tarafından yetiştirilen, antrenörlüğünü ise Kenan Akgül’ün üstlendiği 4 yaşındaki kır erkek safkan, 15. startında 6. galibiyetine imza attı. Ayrıca bu sonuç, hem Fuat Aga’nın hem de jokeyi Görkem Özçelik’in ilk Grup koşu zaferi olarak kayıtlara geçti.

Son metreleri büyük heyecana sahne olan 2023 yılı Tarım ve Orman Bakanlığı Koşusu’nu (Açık-G1/DHT/TR) izlemek için tıklayınız.

Koşuya tempo veren Aypars (Tümöz Bey - Ümran / Caş) jokeyi Ayhan Kurşun’la tabelanın ikinci basamağında kendine yer bulurken, Gökhan Kocakaya idaresindeki Gülhatmi (Tamerinoğlu - Dahi / Bilgin) üçüncülükte, Mehmet Kaya ile Taşan (Tümöz Bey - Kamuran / Haberbatur) dördüncülükte, Mehmet Salih Çelik’le Sapadere (Ayabakan - Özgökçe / Caş) de beşincilikte yer aldı.

Kazanan Fuat Aga için koşudaki bitiriş derecesi 2.46.04 olurken, farklar da Boyun - 2,5 Boy - 1,5 Boy - Boyun şeklinde sonuçlandı.

 

5r6w1dh0dvltfixyamkvthqa.jpg

senh3atlpwlggz8jvmu5fc2s.jpg

deut8mkuqiyzxlhx45newv9r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.