81 İLİN YÖRESEL LEZZETLERİNİ HAREM MEYDANI’NDA BULUŞTURDUK

81 İLİN YÖRESEL LEZZETLERİNİ HAREM MEYDANI’NDA BULUŞTURDUK

26 Ekim tarihinde başlayan ve 5 gün sürecek festivalde 81 ilin yöresel lezzetleri İstanbullulara sunulurken yerel sanatçılar da konserleriyle bu lezzetlere eşlik edecek.

27 Ekim tarihinde açılış programını gerçekleştirdiğimiz festivale Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, Mlliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Naim Özcetekin, 81 ilin dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkanımız açılış konuşmasında, “Bugün Üsküdar’da Türkiye’yi ve Anadolu’yu yaşıyoruz. İnanılmaz güzellik, bereket, coşku ve lezzet var. Tüm Türkiye’nin tadı Harem’de buluştu. Türkiye’nin tadı diyoruz ve burada 81 ilimizden her yörenin yöresel ürünleri, topraktan çıkan ürünleri alarak burada vatandaşlarımıza sundular. Her ilimizin yöresel ürünleri burada. Harem’de, Anadolu’nun bereketinin kokusuyla deniz kokusu birbirine karıştı. Hayırlı olsun diyoruz, bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Sadece Üsküdarlılar değil tüm İstanbulluları Harem’e bekliyoruz. Pazar günü de dahil hafta sonu da etkinliğimiz devam edecek.” dedi.

Başkanımız Hilmi Türkmen stantları dolaşarak yöresel lezzetlerin tadımını yaptı.

 

zw0mbhnpdcf6xruIec1as3jb.jpg

mekk1Iljbcdqdgcn8jsnht36.jpg

awffwhdnu2ct1rolb43ojIbz.jpg

4a5vxps6jvt7kogjkhqybgdu.jpg

hr48zzeabcbiwxktvt69ygcw.jpg

feumwx9j6pdrtm5bw2o7bsfa.jpg

ocwbnk7slfrku32g8uvtdraa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.