AB Başkanlığı Avrupa Günü Koşusu’nda galibiyete Noir Princess uzandı

AB Başkanlığı Avrupa Günü Koşusu’nda galibiyete Noir Princess uzandı

3 yaşlı dişi İngiliz taylarına mahsus koşuyu, Özer Boyraz’ın yetiştirdiği, Baki Bakır Boyraz’ın sahibi olduğu Noir Princess (Kopenhag - El Jefe / Perfecto) jokeyi Hışman Çizik’le kazandı. Mert Korkmaz antrenesindeki doru dişi tay, 23’üncü startında 5’inci galibiyetini elde etti. 1600 metre çim pistte Noir Princess için bitiriş derecesi 1.36.53 oldu.

Tabelanın diğer basamakları Feeling Good, Bosetti, Stalwart Hera ve Sweet Sacrifice sırasıyla oluşurken farklar da Boyun - 3 Boy - 1/2 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına yetiştiricisi Özer Boyraz’a kupasını, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay takdim etti.

Şeref Tribünü’ndeki törene Hollanda Büyükelçisi Carmen Van Toorenburg ve eşi, AB ile İlişkiler Genel Müdürü Elif Kurşunlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Arif Turan da katıldı.

 

Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Günü

Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğine hazırlanmasına yönelik çalışmaların yönlendirilmesi, izlenmesi ve eşgüdümünden sorumlu olan Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, AB'ye üyelik sürecimizin başarıya ulaşabilmesi için, tüm kamu kurum ve kuruluşları, akademi, özel sektör, yerel yönetimler ve sivil toplumla işbirliği içinde çalışmaktadır. Bu yıl 14.’sü düzenlenen “Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Günü Koşusu”, Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) kapsamında gerçekleştirilmekte olup, ülkemizin AB üyeliğine adaylığının kabul edildiği 1999 yılından beri ülkemizde de kutlanmakta olan “Avrupa Günü”nün geleneksel etkinliklerinden birini oluşturmaktadır.

pjsoI5zlbm2un1scq63rhuvc.jpg

k8b32p4tnIwtes9c7p6xfdxe.jpg

f4lgfklcsg9ibaonxaupbq5t.jpg

6ycIgf0ysq3up7liguh4vm2t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.