ABB’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

ABB’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Engelsiz Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırlayıp sundukları dans, koro ve işaret dili gösterileri büyük beğeni kazandı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte dezavantajlı grupları sosyal hayata dâhil etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 110 projesinden biri olan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı gerçekleştirilen Engelsiz Gündüz Çocuk Bakımevi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için etkinlik düzenlendi.

 

GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Etkinliğe Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Engelsiz Gündüz Çocuk Bakımevi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlayıp sundukları dans, koro ve işaret dili gösterileri büyük beğeni toplarken, etkinliğe katılan ABB yetkilileri velilerin taleplerini tek tek not aldı.

 

“ENGELLİ BİREYLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Konuşmasında; engelli bireylerin topluma kazandırılması ve hayattan kopmaması için sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Türkiye’nin en büyük engelsiz kreşinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir araya geldik. Özel gereksinimli bireylere en iyi yardım onların kendi kendilerine yetecek yeteneklere sahip olmalarını sağlamaktır. Bizler de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak onların her zaman yanında olacağız.”

Gündüz Çocuk Bakımevi öğretmenlerinden Cansu Bayrak ise “Çocuklarımız bizimle hep birlikte ama böyle günler; görünmeleri ve haklarının farkındalığı için daha faydalı oluyor”dedi.

mIjufmdkrt3rpnalky6icged.jpg

x28ipr3zesy6sm5oduzblxh9.jpg

rcawkl74ye2vibz50a8x9tsu.jpg

9aIoqymztgwnr3h4v0cjk5lr.jpg

pzu6pffkgw2cxojybvj7nqec.jpg

hfsiccovtytwleej62dxz9a5.jpg

z0vmnbugpjtzsIlywdoie6pt.jpg

cy79npq6atrI21hmemoofld8.jpg

y92z3hsjpfecg5qnvudfooam.jpg

cuyon7yeadb4jgthq1v5klmI.jpg

jr7gm9tx5zkv26hwnfocf0ub.jpg

xcpub56uvltvx4bnadk2ko19.jpg

rf5ki6vm8pcn1hs4el9mvrkt.jpg

nkv5josjfi7q2r1e0hpytmgr.jpg

xbavn9szvr5kefpu3ozqqwlx.jpg

gxlzvqlgk4oIudktjb9qowmw.jpg

umhdtyjckr9uxn2qapvxojmf.jpg

9zhjw5iobrI34wkvl26fmzxs.jpg

mfyzhbif52e7xv4map8cqodp.jpg

48q9zf1ar5ygmxhpxvsIukeu.jpg

2bjaI59hhfgedgqn6zeutmpc.jpg

ibmyaejqxgpvtl4juhcfrkdo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.