ABB ‘DİKKAT GELİŞTİRME VE ODAKLANMA EĞİTİMİ’ İLE ÇOCUKLARA KENT GEZİSİ DÜZENLİYOR

ABB ‘DİKKAT GELİŞTİRME VE ODAKLANMA EĞİTİMİ’ İLE ÇOCUKLARA KENT GEZİSİ DÜZENLİYOR

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’ne katılan öğrencilere yönelik kent gezisi düzenledi. Rahmi Koç müzesinde define avı etkinliği ile başlayan gezi Ankara Kalesi surları ve cam atölyesindeki cam boyama etkinliği ile sona erdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ‘Dikkat Geliştirme ve Odaklanma Eğitimi’nekatılan öğrencilere yönelik kent gezisi düzenledi.

YAZ BOYU DEVAM EDECEK

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik, Çocuk ve Aile Danışma Merkezi ekiplerinin düzenlediği kent gezisi Rahmi Koç Müzesi’ndeki define avı etkinliği ile başlarken Ankara Kalesi surları ve kale içerisinde yer alan cam atölyesinde cam boyama etkinliği ile sona erdi.

Eğitimlerin yaz boyu devam edeceğini belirtenABB Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut gezi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık merkezi olarak Dikkat ve Odaklanma eğitimine katılan çocuklarımız için kent gezisi düzenledik. İlk olarak Rahmi Koç müzesine geldik daha sonra Ankara Kalesini gezeceğiz ardından çocuklarımızla beraber cam boyama atölyesine gideceğiz. Gezimize katılan çocuklarımız ve ailelerimiz çok mutlu oldu.”

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Kent gezisine katılan öğrenci ve veliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Selcan Topal (Veli): “Çocuklarımız dikkat ve odaklanma eğitimini çok sevdiler. Bizler de çok memnun kaldık. Öğretmenler eğitim boyunca çocuklarımızla yakından ilgilendi. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

-Ceylan Biçer (Veli): “Çocuklarımız için gerçekleştirilen eğitimden çok memnun kaldık. Bugün geziye katıldık, güzel vakit geçiriyoruz.”

-Hayrünisa Kalender: “Rahmi Koç müzesi ile başlayan geziden çok memnun kaldım. Arkadaşlarımla eğlenceli vakit geçirdim.”

-Osman Fahri Ulvi Sarı: “Gezi çok güzel geçiyor, çok eğleniyoruz.”

-Semanur Seçir: “Gezide oyunlar oynadık, çok güzel vakit geçirdik. Herkese teşekkür ediyorum.”

Yaz boyu devam edecek olan eğitimle ilgili veliler,“(0312) 507 34 63-73”numaralı telefondandetaylı bilgi alabilirken İvedik Cad. No: 93/1 Yenimahalle adresinde hizmet veren Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi’ne doğrudan başvurabilecek.

jkua2sgzyaznvItj9gpudr8d.jpg

kdqjssgydixap4vjhqkf0utp.jpg

0tlpkqajen3lckI1a2e6oxrv.jpg

wmuaadxz0bbns72qIhh5klcy.jpg

bahkv4s7t8d2uwgfbfxspypi.jpg

1spge3oljyvpduqzsmcfe4ro.jpg

zggafyiqsk70uhcfmbmvwIa2.jpg

vqnf9kybtvl3xgrhud7ohz6z.jpg

qxorj0pwjauhsn32pl4bzwk7.jpg

k8ydh2yressrjkbpcmj3ezlg.jpg

kmctnvIiyej2gdhzlaxjyfb9.jpg

quqx2khpw0dcdrvzbocitjew.jpg

e2rqshr9gq50opztdcwi1jbe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.